Στήριξη στους εργαζόμενους και κάλεσμα ενότητας από το ΕΚΡ σε ενδεχόμενο κλείσιμο της ΕΡΑ Ρόδου

Με αφορμή τις πληροφορίες για πρόθεση της κυβέρνησης να κλείσει τους Περιφερειακούς Σταθμούς της Ε.Ρ.Τ και την Ε.Ρ.Α Ρόδου το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου δηλώνει τα παρακάτω :

Το Ε.Κ.Ρ. στήριξε από την πρώτη στιγμή και εξακολουθεί να στηρίζει τον αγώνα των απολυμένων της ΕΡΑ Ρόδου, μετά το πραξικοπηματικό κλείσιμο της Ε.Ρ.Τ.

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας στους αγωνιζόμενους απολυμένους συναδέλφους και συναδέλφισσες της Ε.Ρ.Τ. και της Ε.Ρ.Α  Ρόδου, οι οποίοι εδώ και έξι μήνες, με προσωπικό κόστος, απλήρωτοι και δίχως αποζημιώσεις συνεχίζουν κανονικά την παραγωγή προγράμματος και την μετάδοση του.

Καλούμε την κυβέρνηση να μην προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια φίμωσης της ελεύθερης φωνής των περιφερειακών σταθμών, οι οποίοι επιτελούν σημαντικό έργο στον τομέα της ενημέρωσης ιδιαίτερα στις ακριτικές περιοχές όπως η δική μας.

Καλούμε τους Βουλευτές, τον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο και όλους τους κοινωνικούς φορείς να αντιδράσουν δυναμικά στο ενδεχόμενο κλεισίματος της Ε.Ρ.Α  Ρόδου.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη να κάνει δική του υπόθεση το δικαίωμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του λόγου και να ενώσει τη φωνή του με τους εργαζόμενους της Ε.Ρ.Τ. και της Ε.Ρ.Α Ρόδου.

Pin It on Pinterest