Ξεδιάντροποι και προκλητικοί, συνεχίζουν να χρεώνουν την προεκλογική τους εκστρατεία στην κοινωνία.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ξεδιάντροποι και προκλητικοί, συνεχίζουν να χρεώνουν την προεκλογική τους εκστρατεία στην κοινωνία.

Ο φεουδάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης δεν χάνει ευκαιρία, με προκλητικό τρόπο να εξευτελίζει τους θεσμούς και να επιβεβαιώνει την καθεστωτική νοοτροπία και της ιδιοκτησιακή αντίληψη που τον διακρίνουν, σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας.

Σήμερα το πρωί (Τρίτη), φορτηγά αυτοκίνητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μετέφεραν εκλογικό υλικό στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μαχαιρίδη, ο οποίος εξακολουθεί με τρόπο ξεδιάντροπο και χυδαίο να χρησιμοποιεί την Περιφέρεια ως μαγαζάκι και τσιφλίκι του, για να καλύψει τις ανάγκες της προεκλογικής του εκστρατείας. (Αψευδής μάρτυρας, οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται).

Αγνοώντας, με τρόπο εξευτελιστικό για την κοινωνία και τους θεσμούς, κάθε έννοια ηθικής τάξης, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών, που προφανώς θεωρεί υπηκόους του, ο άνθρωπος που αποτελεί την επιτομή ενός ξεπερασμένου από την εποχή συστήματος εξουσίας, πωρωμένος ο ίδιος από την εξουσία, αδυνατεί πλέον να διαχωρίσει θεσμούς, ιδιότητες και λειτουργίες. Συμπεριφέρεται ως ο ισόβιος τοπικός άρχων, κληρονομικώ δικαιώματι, που οι υπήκοοι του άκριτα τον υπηρετούν, ακόμη και όταν τους υποτιμά και τους εξευτελίζει με τρόπο απροκάλυπτο και κυνικό.

Ο φεουδάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, μεθυσμένος από την εξουσία που του εξασφάλιζε μέχρι σήμερα, ένα ολόκληρο κατεστημένο εξουσίας, ως τον καλύτερο εκφραστή των συμφερόντων του, θεωρεί ίσως ότι θα βρίσκεται ες αεί στο απυρόβλητο, απολαμβάνοντας ισόβια ασυλία για την πολιτική λειτουργία του, ταμπουρωμένος στο φέουδο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Όσες “αγιογραφίες” και… μελοδράματα κι αν επιχειρήσουν να συνθέσουν τα θλιβερά απομεινάρια του πάλαι ποτέ κραταιού μηχανισμού του, η πραγματικότητα είναι αμείλικτη.

Και θα είναι οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου που θα τον αναγκάσουν σε λίγες μέρες να αντικρίσει αυτήν πραγματικότητα κατά πρόσωπο.

Για ντροπή, φυσικά, ούτε λόγος. Δεν είχαν ποτέ και φυσικά δεν προβλέπεται στο είδος τους να αποκτήσει και στο μέλλον.

Pin It on Pinterest