Επιτυχίες για τον Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας Β’ κατηγορίας.

Πασχαλινό δώρο επιφύλαξαν οι αθλητές του συλλόγου μας, με εξαιρετικές επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τοξοβολίας Β’ κατηγορίας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΚΑ και στο γήπεδο Τοξοβολίας «Ψάρρα Ευαγγελία» με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας (Ε.Ο.Τ.) με την συμμετοχή από όλη την Ελλάδα στις 13&14 Απριλίου. Από τον Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχαν με ολυμπιακό τόξο και απόσταση 70μ, οι αθλητές ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ Θεόδωρος και ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Μανώλης. Ο Θεόδωρος Κουγιουμτζίδης με 584 πόντους κατέλαβε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο και ο Καραγιάννης την 15η.

Με αυτή την επιτυχία ο Κουγιουμτζίδης ανέβηκε στην Α’ κατηγορία όπου και θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο. Ο σύλλογος μας συνεχίζει να καταγράφει επιτυχίες και να εκπροσωπεί επάξια την ροδίτικη Τοξοβολία που από το 2007 έχει δημιουργήσει παράδοση ιδιαίτερα στους περιφερικούς συλλόγους.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές, εύχεται στον Κουγιουμτζίδη, καλή πορεία στην Α’ κατηγορία κα στον Καραγιάννη σύντομα να ακολουθήσει και αυτός στην Α’ κατηγορία. Συγχαρητήρια και στον εκπαιδευτή τους Σάββα Κηπουρό.

Ο Σύλλογος μας εύχεται στους αθλητές, στα μέλη, στους γονείς, αλλά και σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα , Καλή Ανάσταση, με υγεία.

Οι προπονήσεις του Συλλόγου θα συνεχισθούν μετά το Πάσχα στο Ανοικτό Προπονητήριο ΔΑΚ Καλλιπάτειρα.

Επικοινωνία Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: 6936618366, 6948075832, rodiga@otenet.gr