Επιτυχημένη η συνταγή της “Σοκολατίνας” !

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πέρασμα της Σοκολατίνας από το Δημοτικό θέατρο Ρόδου την Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Μαρτίου. Οι Ρόδιοι θεατρόφιλοι γεύτηκαν την γλύκα της και γέμισαν το θέατρο και τις δύο μέρες. Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου της Παστίδας «ΚΑΜΑΡΙ», υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου Βίκυς Θεολόγη, κατάφεραν για ακόμα μία φορά να ζωγραφίσουν στα πρόσωπα των θεατών τους τα χαμόγελα!

Με άπλετη ζωντάνια και αστείρευτο κέφι οι ηθοποιοί έδωσαν και τις δύο μέρες τον καλύτερό τους εαυτό. Η διασκευή και σκηνοθεσία του γνωστού έργου του Λουίτζι Πιραντέλλο, «Ο άνθρωπος, το κτήνος και η αρετή», ήτανε πιστή στο κωμικό πνεύμα του πρωτότυπου και άρτια δεμένη στους χαρακτήρες της θεατρικής ομάδας.

Οι θεατές αποχώρησαν από το θέατρο με τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους ενώ αρκετοί από αυτούς επισκέφτηκαν την παράσταση και την δεύτερη μέρα για να παρακολουθήσουν το έργο ξανά!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας «Καμάρι» ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου για την πολύτιμη στήριξη τους.

Η τελευταία παράσταση της Σοκολατίνας θα γίνει στο θέατρο του πολιτιστικού συλλόγου στην Παστίδα την Κυριακή 30 Μαρτίου και ώρα 20:30 με γενική είσοδο 3 Ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για την δημιουργία του Λαογραφικού Μουσείου Παστίδας.

Κύρια ιδέα του έργου είναι ο άνθρωπος και τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα του που τον μετατρέπουν από κτήνος σε ενάρετο χάριν της ανάγκης του για  κοινωνική ισορροπία και καταξίωση.

Οι συνέπειες ενός παράνομου δεσμού οδηγούν τους ήρωες σε ένα ανεξέλεγκτο αδιέξοδο που θα μετατρέψει το παλκοσένικο σε ένα πολύχρωμο πανηγύρι των ατίθασων ενστίκτων που αντιμάχονται στην ανθρώπινη ψυχή.

Η Σοκολατίνα πιστή στο διονυσιακό πνεύμα του συγγραφέα στοχεύει να αφήσει μια γλυκιά γεύση στον θεατή της…

Συντελεστές

Σκηνοθεσία, διασκευή : Βίκυ Θεολόγη

Παίζουν οι ηθοποιοί (με την σειρά που εμφανίζονται): Αγγελική Γκόγκου, Γιώργος Χατζηχρυσάφης, Γιώργος Πάττας, Γιάννης Κούρος, Τσαμπίκα Καλαεντζή, Στέργος Κασσανής, Βαλάντης Κασσανής, Κυριακούλα Κυριαζή, Αναστάσης Κασσανής, Σέβα Πάττα, Νίνο Σιαλούπ.

Επιμέλεια σκηνικών, κουστούμια : Σύλλογος ΚΑΜΑΡΙ

Μουσική επιμέλεια : Βίκυ Θεολόγη

Επιμέλεια ήχου-φωτισμού : Κώστας Κορκίδας και Ιωσήφ Σιαλούπ

Σκηνικά: Γιάννης και Αικατερίνη Αντωνά

Υποστήριξη-Αλλαγή Σκηνικών: Γιάννης Αυγενικού, Θεόδωρος Δρακάκης και Σταύρος Σαλακενός

Φωτογραφική κάλυψη: Βούλα Γιορδαμνή, Ειρήνη Στεφανάκη και Σάββας Καλλιστής

Video: Άγγελος Πάττας

Οι φίλοι που σερφάρουν στο διαδίκτυο μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’όλες τις εκδηλώσεις μας & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου) καθώς και στο Youtube https://www.youtube.com/user/kamaripastida

Pin It on Pinterest