Επιστολές Καρίκη στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την έξωση του Κοινωνικού Ιατρείου και τις εργολαβίες της Α βάθμιας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου

Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΝΔΡΑΚΟ

Κύριε Πρόεδρε

Πληροφορηθήκαμε τις ενέργειες του Δήμου μας για την αποβολή του Εθελοντικού Κοινωνικού Ιατρείου και φαρμακείου από δημοτικό ακίνητο στην περιοχή Αη Γιάννης της πόλης μας .

Είναι γνωστή σε όλους τους συμπολίτες μας, στο νησί και εκτός αυτού, η μεγάλη δράση και τα καλά αποτελέσματα του Κοινωνικού Ιατρείου και φαρμακείου, για τα οποία μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους εθελοντές συμπολίτες μας .

Η θέση της παράταξής μας βέβαια είναι καθαρή και κάθετη .

Το εθελοντικό ιατρείο και φαρμακείο πρέπει να συνεχίσει τη δράση του κανονικά και στον χώρο που ήδη στεγάζεται. Είναι το ελάχιστο που οφείλει να κάνει ο Δήμος μας.

Παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειες σας ώστε το θέμα να συζητηθεί στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α’ ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΝΔΡΑΚΟ

Κύριε Πρόεδρε

Μετά από πληροφόρηση που είχαμε μέσω δημοσιεύματος για την απευθείας ανάθεση τους τελευταίους μήνες σε μικρό αριθμό εργολάβων, των έργων αποκατάστασης σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, από τη σχολική επιτροπή Α‘θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ρόδου, διαδικασίες με τις οποίες είμασθε ως παράταξη κάθετα αντίθετοι, για ποσά 5.766,13 ευρώ , 5.080,65 ευρώ, 4.852,42 ευρώ , 2.450,00 ευρώ , 5.653,23 ευρώ , 5.750,00 ευρώ , 5.766,13 ευρώ , 5.149,20 ευρώ , 2.137,10 ευρώ, 5.790,33 ευρώ, όλα τα παραπάνω ποσά χωρίς τον ΦΠΑ, παρακαλούμε να γνωστοποιηθεί άμεσα σ ΄εμάς και στο δημοτικό συμβούλιο με ενέργειες σας ,

Α) Κατάλογος με αναλυτικά στοιχεία όλων των απευθείας αναθέσεων της σχολικής επιτροπής .

Β) Κατάλογος όλων των κατατεθέντων προσφορών και οι προσφορές με τα στοιχεία αυτών που τις κατέθεσαν, ανεξαρτήτως σε ποιόν ανατέθηκαν τα έργα.

Γ) Τα πλήρη στοιχεία των εργολάβων στους οποίους ανατέθηκαν τα έργα .

Δ) Πλήρη στοιχεία των απευθείας αναθέσεων στην ΔΕΡΜ Α.Ε. κατά το χρονικό διάστημα από 1-9-2014 έως και 28-2-2017 σε εργολάβους που ανέλαβαν και τα παραπάνω έργα της σχολικής επιτροπής .

Θεωρούμε αυτονόητο και σημειώνουμε

  1. Ότι τα έργα πρέπει να κατανέμονται σε διαφορετικούς εργολάβους δεδομένων των συνθηκών της αγοράς και της αναζήτησης καλύτερων προσφορών .

  2. Δεν συμφωνούμε με τις τηρηθείσες διαδικασίες και το αποτέλεσμα .

Με εκτίμηση

Για την παράταξη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Στράτος Καρίκης

Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This