Επίσκεψη στον μητροπολίτη Ρόδου πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Μέρα  Στράτος Καρίκης

Συνάντηση με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ.Κύριλλο και το θεοφιλέστατο επίσκοπο Ολύμπου κ.κ. Κύριλλο, είχε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Μέρα  Στράτος Καρίκης.

Αφού ζήτησε την ευχή της εκκλησίας για τον αγώνα της παράταξης του στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου,ο κ.Καρίκης συζήτησε με τον Σεβασμιότατο  κ. Κύριλλο θέματα που αφορούν την εκκλησία και την φιλανθρωπική της δράση στην περιοχή μας , καθώς και θέματα που άπτονται στην συνεργασία Δήμου και Εκκλησίας με στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και των δυσκολιών  τις οποίες αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας .

Οι προτάσεις της παράταξης Νέα Μέρα  για το θέμα αφορούν :

-Στη δημιουργία ειδικού γραφείου που θα ασχολείται  με θέματα που αφορούν τον Δήμο Ρόδου και την εκκλησία σε όλες τις παραμέτρους  μιας αγαστής συνεργασίας.

-Στη δημιουργία δομής συνεργασίας μεταξύ Εκκλησίας , Περιφέρειας ,Δήμου και ιδιωτών η οποία με το συντονισμό της εκκλησίας θα ασχολείται  με θέματα πρόνοιας και φιλανθρωπικού έργου .

-Στην άμεση δυνατότητα των ιερέων των ενοριών , με την εποπτεία της εκκλησίας, να προωθούν στη νέα δομή χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες τα αιτήματα  των συνανθρώπων μας που χρήζουν βοηθείας .