Απόλυτα δυναμική η πρώτη επίσημη παρουσίαση της παράταξης του Σπύρου Μπενέτου -ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα απόλυτα δυναμικό ξεκίνημα παρουσίασε εχθές το βράδυ στη Ρόδο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  Μπενέτος Σπύρου την παράταξη του “Νησιωτική Ανατροπή”.

Η αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση, γέμισε ασφυκτικά από συμπολίτες μας, υποστηρικτές και συνεργάτες του Σπύρου Μπενέτου.

Στην χθεσινή εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των πολιτικών φορέων ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ που στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Σπύρου και απηύθυναν χαιρετισμό, ενώ τον Μπενέτο Σπύρο προλόγισε ο κ. Νίκος Νικολάου. Οι εκπρόσωποι ήταν ο Νεκτάριος Σαντορινιός από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Γρηγοριάδης από τους Οικολόγους Πράσινους, ο Μιχάλης Μπαλάς από τους ΑΝΕΛ και ο Γιώργος Κασσάρας από την Κοινωνική Συμφωνία.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη και Δημήτρης Γάκης και ο Βουλευτής Κυκλάδων Συρμαλένιος Νικόλαος, οι οποίοι και  χαιρέτησαν την εκδήλωση, , ο πρώην Νομάρχης και Δήμαρχος Σάββας Καραγιάννης, ο πρώην Δήμαρχος Μάνος Κόκκινος, ο πρώην Νομάρχης Γιάννης Παρασκευάς, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου Μπάμπης Ευθυμιάδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σάββας Διακοσταματίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Γιώργος Υψηλάντης, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Νικολάου, ο Φώτης Κωστόπουλος και πολλοί ακόμα υποστηρικτές του Σπύρου Μπενέτου. Έκπληξη  για πολλούς προκάλεσε η παρουσία των δημοτικών συμβούλων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Μαριάννας Κολώνα και Βασίλη Κουγιού.

Ο Σπύρος Μπενέτος αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του στην αυτοδιοίκηση , τα κίνητρα που τον ώθησαν στην απόφαση του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης και τις βασικές προτάσεις της παράταξης του. Εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε σε τοπικά πρώην στελέχη της αυτοδιοίκησης που τον υποστηρίζουν και η γνωριμία τους έχει παίξει ουσιαστικό ρόλο στο “παρελθόν” και στο “παρόν”.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του Μπενέτου Σπύρου:

Pin It on Pinterest