Τρεις επιπλέον πτήσεις προς Κω και μια προς Ρόδο από τον γερμανικό κολοσσό Airberlin

Ο δεύτερος σε μέγεθος αεροπορικός μεταφορέας της Γερμανίας αυξάνει κατά 11% τις πτήσεις της κυρίως προς τα ελληνικά νησιά προκειμένου να ανταποκριθεί στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος

H airberlin, ο δεύτερος σε μέγεθος αεροπορικός μεταφορέας της Γερμανίας, επεκτείνει την τουριστική προσφορά του γι’ αυτό το καλοκαίρι πολλαπλασιάζοντας τις πτήσεις σε πολλούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων μια από τις κύριες θέσεις παίρνει η Ελλάδα.

Αύξηση της τάξης του 11%

«Το τουριστικό προϊόν είναι από τους βασικούς πυλώνες της εμπορικής δραστηριότητάς μας, γι’ αυτό βελτιώνουμε συνεχώς την προσφορά μας», δηλώνει ο Ντέτλεφ Άλτμαν, αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας. «Νέος προορισμός φέτος είναι η Λάρνακα και η Μάλτα, ενώ αυξήσαμε φυσικά τον αριθμό πτήσεων προς την Ελλάδα και τις Καναρίους νήσους».

Το καλοκαίρι του 2014 θα αυξηθεί κατά 11% η συχνότητα των πτήσεων προς την Ελλάδα σε σχέση με πέρυσι και θα φτάσει συνολικά τις 172 πτήσεις την εβδομάδα, αναφέρει η deutschewelle. Προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Κρήτης η airberlin θα προσθέσει 7 επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα, ενώ στην Κω και τη Σαντορίνη θα προσγειώνονται 3 επιπλέον αεροπλάνα της γερμανικής εταιρείας την εβδομάδα. Έτσι, συνολικά οι Γερμανοί θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 7 πτήσεις την εβδομάδα για τη Σαντορίνη και 21 για την Κω. Μία επιπλέον πτήση εβδομαδιαία προγραμματίζεται για τα Χανιά, την Καλαμάτα, τη Λέσβο, τη Μύκονο, τη Ρόδο, τη Σάμο και τη Ζάκυνθο.

Σε 147 προορισμούς

Η airberlin επεκτείνει τις πτήσεις και σε άλλους προορισμούς, όπως το νησί Λανζαρότε, αλλά και σε πιο μακρινούς και εξωτερικούς προορισμούς στις ΗΠΑ και την Ασία, ενώ θα προσφέρει για ταξιδιώτες που πετούν από το αεροδρόμιο της Βιέννης τη δυνατότητα να πετάξουν στη Μαδρίτη, τη Μάλτα και τη Λάρνακα.

Οι τουρίστες που επιλέγουν να πετάξουν με την airberlin, θα μπορούν να παίρνουν μαζί τους δωρεάν μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά . Όσοι συμμετέχουν σε πρόγραμμα πολλών πτήσεων της εταιρείας θα μπορούν να μαζεύουν μίλια σε όλες τις πτήσεις, ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν ευρύχωρες θέσεις στο αεροπλάνο ή να παίρνουν μαζί τους δωρεάν αθλητικό σάκο.

Η airberlin καταλαμβάνει μια από τις κορυφαίες θέσεις ανάμεσα στους ευρωπαϊκούς αερομεταφορείς και εξυπηρετεί συνολικά 147 προορισμούς. Το 2013 διακίνησε περισσότερους από 31,5 εκατομμύρια επιβάτες και με στρατηγικές της συνεργασίες, όπως με την Etihad Airways, διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο παρουσίας. Ο μέσος όρος ζωής του στόλου της είναι τα πέντε χρόνια και ανήκει στους νεότερους και πιο οικολογικούς στην Ευρώπη.

Πηγή: protothema.gr

Pin It on Pinterest