Επιμορφωτικά Προγράμματα με θέμα «Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Θεσμοί για το νησιωτικό χώρο του Αιγαίου

Σας ενημερώνουμε ότι το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο πλαίσιο του έργου «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, βασικός παράγοντας για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου» και συγκεκριμένα μέσω της Δράσης 4 «Εκπαίδευση και υποστήριξη προς τις Τοπικές Κοινωνίες», διοργανώνει Θεματικό Κύκλο Επιμορφωτικών Προγραμμάτων με θέμα «Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Θεσμοί για το νησιωτικό χώρο του Αιγαίου». Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην πόλη της Ρόδου, στην Αίθουσα Διδασκαλίας 1-2, Κτήριο 7ης Μαρτίου, Δημοκρατίας 1, Ρόδος, στις ακόλουθες ημερομηνίες:

 16 & 17 Ιανουαρίου 2015                          

  • 14 & 15 Φεβρουαρίου 2015
  • 28 Φεβρουαρίου  & 1 Μαρτίου 2015
  • 27-28 Μαρτίου 2015

 Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες πρακτικές γνώσεις σε σχέση με την ευρωπαϊκή διακυβέρνηση και τις πολιτικές της ΕΕ που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την ανάπτυξη των περιφερειών του Αιγαίου. Στο πλαίσιο του Θεματικού Κύκλου θα εξεταστούν ειδικότερα οι πολιτικές για την ενέργεια, τις μεταφορές, τις υποδομές, την επιχειρηματικότητα-καινοτομία και τη μετανάστευση.

 Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας της Ρόδου και στο σύνολο των φορέων που εμπλέκονται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών για τη νησιωτική ανάπτυξη, όπως στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικοί επιχειρηματίες, κοινωνικοί και οικονομικοί εταίροι, στελέχη αναπτυξιακών εταιρειών, ΜΚΟ, αλλά και σε επιστήμονες/ερευνητές, μέλη ΔΕΠ, υποψήφιους διδάκτορες, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.  

 Πληροφορίες, ωρολόγιο πρόγραμμα και αίτηση συμμετοχής, θα βρείτε στο σύνδεσμο:

http://action4learning.aegean.gr/program_details.asp?id=182

 Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

  Επικοινωνία –Πληροφορίες

Πατρίσια Οίκουτα Μάζζα,  Τοπικός Συνεργάτης της Δράσης 4 στη Ρόδο, Τηλ: 22410-99060 (10.00 πμ – 14.00 μμ)

 Επισυναπτόμενα θα βρείτε το δελτίο τύπου, την αφίσα  & το πρόγραμμα του   Θεματικού  Κύκλου Επιμορφωτικών Προγραμμάτων  και σας παρακαλούμε για τη δημοσίευση και τη διάχυση του.

 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αρωγή σας εκ μέρους της ομάδας υλοποίησης της Δράσης.

 Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε  στη διάθεσή σας.

 Με εκτίμηση

Πατρίσια Οίκουτα-Μάζζα

 capture-20141216-095532 capture-20141216-095606