Κάμερα κατέγραψε πώς είναι να παθαίνεις κρίση επιληψίας (βίντεο)

Ο Tim Fry έκανε ποδήλατο όταν άρχισε να παθαίνει επιληπτική κρίση. Εκείνη την ημέρα, αποφάσισε, τυχαία, να τοποθετήσει στο κράνος του μια κάμερα προκειμένου να καταγράψει τη βόλτα του. Όταν όμως λόγω της κρίσης, ο νεαρός έπεσε από το ποδήλατο στο έδαφος και άρχισε τους σπασμούς και παρευρισκόμενοι έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια, η κάμερα κατέγραψε διαρκώς την όλη δύσκολη κατάσταση.
Ο άντρας, που είναι πατέρας ενός παιδιού, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη για την επιληψία και πώς είναι να παθαίνεις κρίσεις.
Ο Fry διαγνώσθηκε με επιληψία όταν ήταν 29 ετών, αφού πρώτα είχε δυο κρίσεις πριν από μερικά χρόνια. «Αυτό είχε ένα πολύ σοβαρό αντίκτυπο σε μένα ψυχολογικά, λόγω της ανησυχίας για το αν θα μπορούσε να συμβεί και πάλι», έγραψε στο μπλογκ που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Epilepsy Society.
«Έχω έναν γιο, τον τρίχρονο Alfie και συνεχώς ανησυχώ, όταν βγαίνω έξω μαζί του», συνεχίζει και τονίζει «ελπίζω το βίντεο να δώσει στους ανθρώπους μια ιδέα για το πώς είναι να παθαίνεις κρίση επιληψίας», σημείωσε.

Pin It on Pinterest

Share This