Επιδημιολογικός χάρτης: Στο «πορτοκαλί» μπήκε η Ρόδος και …συνεχίζει

Τις τελευταίες αλλαγές στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς η μόνη περιοχή που μεταφέρεται στο πράσινο, δηλαδή στο επίπεδο 1 είναι η Κύθνος.

Επίπεδο 3: Σε αυτό το επίπεδο (πορτοκαλί) ανεβαίνουν οι εξής Περιφερειακές Ενότητες: Πιερίας, Καρδίτσας, Αχαΐας, Κορινθίας, Λασιθίου και Χανίων (εκτός Γαύδου)

Επίπεδο 3: Σε αυτό το επίπεδο (πορτοκαλί) ανεβαίνουν οι εξής δήμοι: Λέρου, Ζακύνθου, Βόρειας Κέρκυρας, Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, Νότιας Κέρκυρας, Κω, δυτική Λέσβου, Λέρου, Μυτιλήνης, Σιφνου, Σερίφου, Μήλου, Τροιζηνίας, Αντιπάρου και Ρόδου.

Επίπεδο 2: Σε αυτό το επίπεδο (κίτρινο) ανεβαίνουν οι εξής Περιφερειακές Ενότητες: Έβρου (εκτός Σαμοθράκης), Φλώρινας, Τρικάλων, Σερρών, Πέλλας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Λακωνίας (εκτός του δήμου Ελαφονήσου), Κιλκίς, Ευρυτανίας, Καβάλας, Δράμας και Ημαθίας.

Επίπεδο 2: Σε αυτό το επίπεδο (κίτρινο) ανεβαίνουν οι εξής δήμοι: Σκύρου, Καλύμνου, Λειψών, Παξών, Κιμώλου, Αίγινας, Πόρου, Ύδρας, Αλοννήσου και Σκοπέλου.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ