Έπεσαν οι μάσκες! Για ακόμη μια φορά οι υποψήφιοι έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια !!!

άρθρο του Κωνσταντίνου Τύρελη

10149451_732157850148706_910710574_nΗ όποια ασέβεια για τη δημοκρατία είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη, ανεξάρτητα από το χρώμα που φοράει. Είναι σημαντικές αυτές οι μέρες γιατί πέφτουν οι «μάσκες». Ο πιο ανυποψίαστος πολίτης θα πρέπει να το έχει αντιληφθεί τις τελευταίες μέρες, ότι αυτή η υπερβολική αγάπη για το καλό του τόπου μας και για την γενιά των απελπισμένων παιδιών, παίρνει για μια ακόμη προεκλογική περίοδο σάρκα και οστά! Το πιο απελπιστικό βέβαια είναι πως κάποιοι υποψήφιοι του δημαρχιακού και του περιφερειακού θώκου, έχουν εξωτερικεύσει τόσο πολύ αυτή την προπαγάνδα που δεν μπορούν να αυτοστοχαστούν πάνω σε όσα λένε καθημερινά, αλλά και σε όσα πράττουν.

Σε μια περίοδο όπου η νέα στρατηγική της Ε.Ε δίνει στις περιφέρειες και κατ’ επέκταση στους δήμους ισχυρότατο ρόλο και ο αυριανός περιφερειάρχης και δήμαρχος θα κληθούν να σφραγίσουν τη μοίρα του τόπου μας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή… Είναι ίσως και η τελευταία ευκαιρία στο να μπορέσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δημιουργήσουμε μία εικόνα θετική, για την περιοχή μας που να μας κάνει όλους περήφανους!!!

Η επιλογή προσώπων στα ψηφοδέλτια των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών θα έπρεπε να γίνεται με εντελώς διαφορετικά κριτήρια. Δυστυχώς όμως για τον τόπο μας για ακόμη μια φορά οι ψηφοθηρικές τάσεις ζουν μεγάλες στιγμές… και το παρασκήνιο εξελίσσετε σε πραγματικό θρίλερ για όσους ενδιαφέρονται να εμπλακούν με τα κοινά. Και το χειρότερο;;; Στην προσπάθεια των υποψηφίων δημάρχων να κλείσουν ψηφοδέλτιο έχει χαθεί το πειθώ, το ηθικό έρεισμα και γενικά τα αυγά και τα πασχάλια!!!

Πάλι καλά που βρίσκονται και μερικοί άνθρωποι και λένε τα πράγματα με το όνομά τους, γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε με αυτά τα δήθεν επαναστατικά και πρωτοποριακά προγράμματα, που διαβάζουμε στις περισσότερες ανακοινώσεις των υποψήφιων. Πέραν όμως όλων είναι πολύ σημαντικές αυτές οι μέρες για το μέλλον του νησιού μας, γιατί με απίστευτα επικοινωνιακά λάθη κάποιων πέφτουν οι μάσκες και ο καθένας δείχνει πραγματικά τι αντιπροσωπεύει.

Pin It on Pinterest