Έπλεξαν σκουφάκια και τα έστειλαν στη Ρόδο για τους ασθενείς με καρκίνο

Ο σύλλογος στήριξης καρκινοπαθών Δωδεκανήσου ευχαριστεί θερμά την ομάδα ‘’ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ΄΄.

Οι γυναίκες της ομάδας από όλη την Ελλάδα , ξεκίνησαν ένα αγώνα μέσα από την αγάπη τους για το πλέξιμο ώστε να πλέξουν και να προσφέρουν σκουφάκια για τους ογκολογικούς ασθενείς του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου αλλά και τους ασθενείς τις EUROMEDICA . Από τις 16/1/21 έως και τις 9/2/21 ο σύλλογος μας παρέλαβε 640 σκουφάκια και τα διέθεσε στο ογκολογικό τμήμα του Γ.Ν Ρόδου και στην κλινική EUROMEDICA ώστε να δοθούν στους ασθενείς.

Μέσα από αυτή την πράξη οι γυναίκες της ομάδας δείχνουν την αγάπη τους και η ευχή που στέλνουν είναι καλή και γρήγορη ανάρρωση προς όλους τους ασθενείς.

Η ανταπόκριση των γυναικών για αυτή τη δράση έχει ξεπεράσει την προσδοκία όλων μας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις διαχειρίστριες τις ομάδας κα Πορφυριάδου Χριστίνα και κα Καντάρου Αντωνία , επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην κα Καρπαθάκη Δέσποινα και Καβουκλή Ουρανία για την μεγάλη προσπάθεια συντονισμού της παραλαβής και παράδοσης προς τον σύλλογο καρκινοπαθών ωστέ να διατεθούν στο ογκολογικό τμήμα του Γ.Ν Ρόδου και στην κλινική EUROMEDICA.

Τέλος ο σύλλογος στήριξης καρκινοπαθών εισέπραξε την αγάπη των γυναικών από όλη την Ελλάδα και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ασθενών που δίνουν την μάχη τους με τον καρκίνο.

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Κρητικού Μαρία Παππάς – Ζώτος Ιωάννης