Επεκτείνεται η TUI με 2.000 ξενοδοχεία το 2020 – Επέκταση και στην Ελλάδα

Η Tui έχει προσθέσει άλλα 2.000 ξενοδοχεία στο πρόγραμμα του καλοκαιριού του 2020 και έχει επεκτείνει σημαντικά το πτητικό της πρόγραμμα για την Τουρκία με περίπου 45.000 επιπλέον θέσεις για το επόμενο Καλοκαίρι. Επέκταση στα ξενοδοχεία της προβλέπεται και στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα για το 2020

Τα νέα ξενοδοχεία είναι διαθέσιμα σε 75 προορισμούς όπως στην Τουρκία, στην Κροατία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στις Βαλεαρίδες και στα Κανάρια. Ουσιαστικά το πρόγραμμα αυτό αποτελεί επιβεβαίωση στην έκθεση διακοπών του Thomas Cook του 2019 ότι η Τουρκία είναι ψηλά στις προτιμήσεις, ξεπερνώντας την Ελλάδα, καθώς είναι πλέον ο δεύτερος πιο δημοφιλής προορισμός διακοπών του Cook.

Η Tui έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά δύο νέα ξενοδοχεία Platinum στην Αττάλεια, το 5T Royal Dragon και το 5T Royal Wings. Έχει επίσης αυξήσει την χωριτικότητα των πτήσεων για το Νταλαμάν, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας διαδρομής από το Μπέλφαστ και επιπλέον πτήσεις από το Αμπερντίν.

Άλλες επιλογές για το καλοκαίρι του 2020 στην Τουρκία περιλαμβάνουν το Tui Blue Grand Azur στο Μαρμαρίς, στο οποίο η Tui έχει αποκλειστικά για την εποχή. Αλλού, η Tui ξεκίνησε μια προσφορά  για ταξίδια με παιδιά σρα £ 499 σε 16 ξενοδοχεία της Φλόριντα, καθώς και για τις αφίξεις του Ιουνίου 2020 και του Σεπτεμβρίου του 2020, που ισχύουν για νέες κρατήσεις μέχρι τις 31 Μαΐου. Τα ξενοδοχεία περιλαμβάνουν το Endless Summer Dockside Inn και σουίτες στο Universal Orlando Resort, το οποίο ανοίγει το Μάρτιο του 2020.

Η Tui ξεκίνησε το πρόγραμμα του καλοκαιριού του 2020 τον περασμένο Νοέμβριο, ανταποκρινόμενη στις αλλαγές στη συμπεριφορά των πελατών, με τις οικογένειες να ψάχνουν νωρίτερα για τον προορισμό των διακοπών τους.

πηγή money-tourism.gr