Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δυο ημεδαποί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην Κω

Συνελήφθησαν την Παρασκευή (13-06.2014) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Κω, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 ετών κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Κω εντοπίστηκε σε δασώδη αγροτική περιοχή, στην Κέφαλο Κω, επιμελώς διαμορφωμένος – προφυλαγμένος χώρος στον οποίο οι κατηγορούμενοι καλλιεργούσαν -12- δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης-ανθοφορίας, ύψους από 1 έως 1,5 μέτρα.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση και διερεύνηση της υπόθεσης οι δράστες συνελήφθησαν την Παρασκευή (13.06.2014) το βράδυ εντός της φυτείας, τη στιγμή που προέβαιναν σε καλλιεργητικές ενέργειες (σκάψιμο – πότισμα δενδρυλλίων κάνναβης).

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον σε έρευνα που έγινε στις κατοικίες τους, παρουσία Δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -65- γραμμαρίων, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, η οποία τους άσκησε ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε στην κα. Ανακρίτρια Κω.

Pin It on Pinterest