Επανεκκίνηση για την Κοινότητα Αφάντου με την αλλαγή Χωρικού Αντιδημάρχου

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση των αποφάσεων ορισμού αντιδημάρχων και κατανομής αρμοδιοτήτων για το νέο διοικητικό σχήμα της δημοτικής αρχής που εξέδωσε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, καλωσορίζω την απόφαση του Δημάρχου για τον διορισμό του Κ. Βασίλη Μανέττα στην θέση του Χωρικού Αντιδημάρχου για την Δ.Ε. Αφάντου.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να τον ευχαριστήσω για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και για το σημαντικό έργο που επιτέλεσε ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ για την Κοινότητα Άφαντο, να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Επίσης ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Αφάντου δηλώνω ότι θα είμαι αρωγός για μια νέα αγαστή συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Τοπικού Συμβουλίου όπου θα ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας σε μια κοινή προσπάθεια επανεκκίνησης της Κοινότητας μας για το καλό του τόπου μας.

Στόχος μου στον ενάμιση χρόνο που ουσιαστικά έχει απομείνει, είναι να καλύψουμε το χαμένο έδαφος μιας περιόδου δυόμιση πολύτιμων χρόνων και να προωθήσουμε επιτέλους όλα τα σημαντικά έργα που αποφασίστηκαν από το Τ.Σ. για την Κοινότητας μας.

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Δημοτική Αρχή του Δημάρχου μας Αντώνη Καμπουράκη και είμαι σίγουρος ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας, για το υπόλοιπό της θητείας μας, να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το όραμα και τους στόχους που θέσαμε εξαρχής και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συμπολιτών που μας εξέλεξαν και πίστεψαν στις δεσμεύσεις μας για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την βελτίωση της ποιότητας ζωής της Κοινότητας μας.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους συμβούλους για την ανάληψη των νέων καθηκόντων τους, να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Με εκτίμηση

Γεώργιος Εμμ Μπακίρης

Πρόεδρος Συμβουλίου

Κοινότητας Αφάντου

Pin It on Pinterest

Share This