Επαίνους στους μικρούς πιανίστες που έφεραν βραβεία, έδωσε ο Δήμαρχος Ρόδου

Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα Μ. Τρίτη υποδέχτηκε στο Δημαρχείο και συνεχάρη μαζί με τον αντιδήμαρχο Σάββα Διακοσταματίου, τους μικρούς πιανίστες οι οποίοι βραβεύτηκαν στον πρόσφατο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου που έγινε στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον Α΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Music Arte piano Competition» o οποίος έγινε στις 13 Απριλίου και βραβεύτηκαν σ΄ αυτόν έξη μαθητές από τη Ρόδο, της καθηγήτριας Σεβαστής Χατζηστρατή.

Πρόκειται για τον Χρήστο Σταυρογιάννη που κέρδισε 1ο βραβείο στην κατηγορία Α1 και Ειδικό βραβείο Καλύτερης Καλλιτεχνικής Παρουσίας,

Τα αδέλφια Ιωάννη και Νικόλαο Ταλαδιανό που κέρδισαν 2ο βραβείο στην κατηγορία 4 χέρια, την Ευδοκία Αμπελά και τον Αγησίλαο Χούλλη που κέρδισαν 3ο βραβείο στην κατηγορία 4 χέρια, τον Ιωάννη Ταλαδιανό που κέρδισε Έπαινο Λαμπρής Πιανιστικής Παρουσίας στην κατηγορία Α2, και τη Νεφέλη Μαντικού που κέρδισε Έπαινο Καλλιτεχνικού Δυναμισμού στην Κατηγορία Α1.

Ο δήμαρχος έδωσε επαίνους, ευχήθηκε στους μικρούς πιανίστες «καλή πρόοδο σε όλα τα επίπεδα της μαθητικής τους ζωής» και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο γνώσης που παρέχεται στα παιδιά και έχει ως αποτέλεσμα διακρίσεις σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς.

«Στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, δήλωσε και αναμένουμε κι άλλες διακρίσεις οι οποίες έρχονται μετά από μελέτη και μεθοδικότητα».