Εντυπωσίασε η CAIR στο « Αφρός και Φυσαλίδες» στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, για άλλη μια χρονιά, το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια πλημμύρισε με φυσαλίδες σε κρυστάλλινα ποτήρια την Κυριακή 10.12.12. Οι φίλοι του κρασιού είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλη την ποικιλία των αφρωδών οίνων της CAIR, που ως εταιρεία ξεχώρισε με τις δημιουργίες της μακρόχρονης ιστορία της στο γκαλά οινογνωσίας.

Για άλλη μια φορά η VELVET Brut 2005 εντυπωσίασε γευσιγνώστες και καταναλωτές με τον πλούσιο, γεμάτο ωριμότητα οινικό χαρακτήρα της. Οι επισκέπτες γοητεύθηκαν από τα μοναδικά αρώματα του «MOScatoTrani» και της «BOheme», καθώς και την πάντα σε υψηλά επίπεδα ποιότητα των Brut & Demi Sec.

Το ταξίδι στην γεύση συνεχίζεται για τους λάτρεις του καλού κρασιού, που θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία να απολαύσουν τις υπέροχες δημιουργίες CAIR . Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η «Αφρός και Φυσαλίδες» διοργανώνει τη SparklingWineDay.

Την Κυριακή 17 Δεκέμβρη, ημέρα κατά την οποία τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, όσοι βρεθούν στο Κολωνάκι θα μπορούν να απολαύσουν στο κοσμηματοπωλείο «Λιάνα Βουράκη» την VELVET Brut 2005.

Pin It on Pinterest