Εκδήλωση – Ενημέρωση στο Θάρρι για την αναγκαιότητα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Ο Σύλλογος Γυναικών Λαέρμων *Άης – Γιώργης* σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου διοργανώνουν το Σάββατο 29 Μαρτίου στην Ιερά Μονή Θάρρι εκδήλωση με σκοπό να ενημερωθούν οι κάτοικοι των γύρω χωριών για την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Σίγουρα στην εποχή που ζούμε πρέπει να συσφίξουμε τις σχέσεις μας ακόμη περισσότερο και να κάνουμε πράξη την ιδέα του εθελοντισμού που είναι μία στάση ζωής και μία ανιδιοτελής προσφορά στον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Στην εκδήλωση θα πάρει μέρος η βυζαντινή Χορωδία *ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ* υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Λευτέρη Καστρουνή.

Το πρόγραμμα θα είναι το εξής: 5.00μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός στη Ιερά Μονή Θάρρι και Αρτοκλασία από τον Σύλλογο Γυναικών Λαέρμων και από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών. Θα ψάλλει η Χορωδία *ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ*. 6.00μ.μ. Χαιρετισμοί Προέδρων Συλλόγων, Αιμοδοτών (Φιλήμονα Νικολάου) και Γυναικών Λαέρμων (Βαλασίας Παπαντωνίου). 6.15μ.μ. Ομιλία για την αναγκαιότητα της προσφοράς αίματος από τον π.Νεκτάριο Πόκια. Επίκαιροι ύμνοι της Μεγάλης Τεσσαρακοστής από την Βυζαντινή Χορωδία *ΑΓΓΕΛΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ* υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Λευτέρη Καστρουνή. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθεί έντυπο υλικό για την αναγκαιότητα της αιμοδοσίας και θα προσφερθούν νηστίσιμα κεράσματα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Pin It on Pinterest