Ενημέρωση για κλείσιμο τμήματος της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας

Στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου του θέματος, και συγκεκριμένα στον κόμβο του Λαδικού (αμέσως μετά το Φαληράκι) επί της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης (της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας προς Λίνδο) των δύο στρώσεων ασφαλτοταπήτων και της τελευταίας στρώσης οδοστρωσίας, προκειμένου να ανακατασκευαστούν, σε μήκος 100,00μ. περίπου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου  θα διεξάγεται με την κατάλληλη σήμανση από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι (πεζοί ή με οχήματα) από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Επίσης οι διερχόμενοι οδηγοί οφείλουν να επιδεικνύουν την πρέπουσα προσοχή και να υπακούουν στις σηματοδοτήσεις, καθώς και στις υποδείξεις της Τροχαίας και του προσωπικού ασφαλείας.

Πιθανές αλλαγές στις παραπάνω ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και ευελπιστούμε στην συμπαράσταση όλων για την ομαλή και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

Pin It on Pinterest

Share This