Ένα μπάχαλο το τοπικό ΠΑΣΟΚ – Αλλού ψάχνανε γαμπρό και απο αλλού τους ήρθε !

Αδιανόητα ειναι τα όσα συμβαίνουν στο τοπικό ΠΑΣΟΚ με τους εν δυνάμει μνηστήρες για την διεκδίκηση του Δήμου Ροδίων, μετά την είδηση πως ο “φίλος” του Ανδρουλάκη, κ.Καλοπήτας είναι ο εκλεκτός για να διεκδικήσει τον Δήμο, αδιαφορώντας για τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούν Μανώλης Σαββής και Σάββας Διακοσταματίου .

Η εξέλιξη αυτή έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση και αναμένεται να δημιουργήσει πολύ μεγάλη ρήξη στο τοπικό ΠΑΣΟΚ που φαίνεται να αγνοείται επιδεικτικά απο τα Κεντρικά δημιουργώντας πολλά προβλήματα ενότητας.

Απο την άλλη πλευρά περιχαρής είναι η παράταξη Καμπουράκη που παρότι είναι πολύ αποδυναμωμένη, βλέπει πως ακόμα δεν διακρίνεται στον ορίζοντα κάποιος αξιόλογος αντίπαλος σχηματισμός που θα μπορούσε να τους ανατρέψει απο τον Δήμο.

Ήδη έχει φροντίσει να “εξαγοράσει” δημοτικούς συμβούλους του Φ.Χατζηδιάκου χωρίς όμως κάποιος απο αυτούς να θεωρείται κρίσιμος για το τελικό αποτέλεσμα. Στελέχη τα οποία είναι αναλώσιμα για τον Αντώνη Καμπουράκη που τον τελευταίο καιρό αλλάζει τους αντιδημάρχους σαν τα κουστούμια του.

Η επιλογή του Βάιου Καλοπήτα πάντως έχει προκαλέσει προβληματισμό, καθώς πέρα τα εμφανή προβλήματα που θα αναδειχθούν τις προσεχείς ημέρες και θα φέρουν μεγάλη δυσφορία, υπάρχει και το θέμα της δημοτικότητας του προσώπου καθώς απο πολλούς με βάση αποτελέσματα παρελθοντικών εκλογών, δεν συγκέντρωνε καθολική αποδοχή απο το εκλογικό σώμα έναντι της αναγνωρισιμότητας αλλά και της εμπειρίας στην αυτοδιοίκηση των Διακοσταματίου και Σαββή.

Με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα του ΠΑΣΟΚ στις βουλευτικές εκλογές και ο τρόπος με τον οποίο αναμένεται να επηρεάσουν τις εξελίξεις.

Πολλοί οι μνηστήρες και μία η πολυπόθητη νύφη !

Pin It on Pinterest

Share This