Το «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» σήμερα στη Ρόδο – Ομιλία του Βαγγέλη Μπεξή στο Ακταίον

Την Παρασκευή 2 Μαΐου αντιπροσωπεία του «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ», θα βρεθεί στην Ρόδο προκειμένου να ενημερώσει τον Ροδιακό λαό για τις θέσεις και προτάσεις του Κόμματος, εν όψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών της 25ης Μαϊου.

Την Παρασκευή 18:30 στην αίθουσα του Ακταίον δεν πρέπει να λείπει κανείς, ο Ευάγγελος Μπεξής,
η Μαρία Τζάνη , ο Γιώργος Τσιπριάνης και η Βιβή Μήτρου, έρχονται στο νησί μας για να κάνουν γνωστές τις θέσεις του πολιτικού μας φορέα, αυτές των ενωμένων Ελλήνων.
Προσκαλούμε τον κάθε Ροδίτη και Ροδίτισσα να έρθει και να ακούσει το εθνικό μήνυμα και όχι  έναν ακόμη ξύλινο λόγο !!

Επιπλέον θα ανακοινωθούν οι τέσσερις υποψήφιοι ευρωβουλευτές από την Ρόδο που θα απαρτίσουν το ευρωψηφοδέλτιο του <ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ> 
Υποψηφιότητες που θα συζητηθούν !!!

Εκ της Νομαρχιακής οργάνωσης Δωδεκανήσου
 

 Λίγα λόγια για τον πολιτικό μας φορέα

Το πολιτικό κόμμα «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» δημιουργήθηκε μέσα από την Ανάγκη σωτηρίας και ανάδειξης του Ελληνικού Έθνους και Πατρίδας. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η φθίνουσα πορεία τόσο του Κράτους όσο και του Έθνους, η πορεία των Ελλήνων προς την απόλυτη εξαθλίωση και υποτέλεια, ο ευτελισμός των θεμελιωδών αξιών του Ελληνισμού, η παρακμή της Ελληνικής γλώσσας και η απαξίωση της Ιστορίας μας, πρέπει εκ των πραγμάτων να αναχαιτιστούν έστω και στο χείλος της καταστροφής, έστω και στο τελευταίο σκαλί πριν τον οριστικό αφανισμό μας, όπως επιδιώκεται από ντόπια και ξένα συμφέροντα. 
Το «ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ» δημιουργήθηκε λοιπόν για αυτήν ακριβώς την στιγμή, που όλα κρίνονται και όλοι κρινόμαστε, ως η μεγάλη Πολιτική δύναμη της επόμενης ημέρας για το Έθνος και το κράτος μας, μακρυά από παλαιοκομματικές στείρες αντιλήψεις και ξύλινα λόγια.

 Είμαστε το μέλλον του Ελληνισμού, στην νέα του αφύπνιση και σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τα πάντα. Και αυτή είναι η ανάγκη που μας έσπρωξε από θεατές στον ρόλο των ακόμα περισσότερο ενεργών πολιτών που ανέλαβαν πλέον όταν είδαν ότι κανένας από αυτούς που έχουν αναλάβει όλες αυτές τις δεκαετίες να οδηγήσουν το Ελληνικό έθνος στην ευημερία και την ανάπτυξη, όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά αντιθέτως χρόνο με τον χρόνο, βύθιζαν αλλά και βυθίζουν όλο και περισσότερο τον Έλληνα και την Ελληνίδα, στην απαξίωση, στην απελπισία και την δυστυχία. 

Είμαστε αυτοί που βαρεθήκαμε τα ψεύτικα λόγια και τις συνεχείς «κωλοτούμπες». Είμαστε αυτοί που σάρκα από την σάρκα του Ελληνικού λαού, δεν θα θελήσουμε ποτέ να βιώσουμε την προδοσία που όλος σχεδόν ο Ελληνικός λαός νοιώθει τώρα από το σύνολο των πολιτικών του ταγών και υποτίθεται εγγυητών της ασφάλειας και ευημερίας του. 
Με λίγα λόγια είμαστε αυτοί που δεν θα προδώσουν το αίμα τους το ίδιο, τον λαό απ” όπου προέρχονται και σε αυτόν θα πρέπει να αποδίδουν πάντα λόγο, με γνώμονα πάντα το Εθνικό λαϊκό συμφέρον και την ακεραιότητα της πατρίδας μας μέσα από την Εθνική μας ανεξαρτησία. 

Δεν είμαστε ούτε δεξιοί, ούτε και αριστεροί, αλλά ούτε και κεντρώοι αφού ως τέτοιοι θα προσδιοριζόμαστε με βάση τους αναχρονιστικούς πια και απόλυτα ξεπερασμένους, αριστερούς και δεξιούς προσανατολισμούς. Είμαστε απλά Έλληνες και Ελληνίδες, χωρίς προσδιορισμούς και χωρίς αγκυλώσεις και εξαρτήσεις. 
Πάνω απ όλα τοποθετούμε την Πατρίδα και το αυτονόητο, το Ενωμένο και Ανεξάρτητο Ελληνικό έθνος, και οι όποιες άλλες διαφορές μεταξύ μας, αυτές τις κρίσιμες στιγμές μπαίνουν στην άκρη, σεβόμενοι όμως και διατηρώντας τις όποιες άλλες πεποιθήσεις μας, όταν εξυπηρετούν το Εθνικό συμφέρον και προάγουν την ενότητα και το αρραγές μέτωπο των Ελλήνων και Ελληνίδων απέναντι στην Παγκοσμιοποίηση και την Ξενοκρατία. 
Είμαστε το νέο, το φρέσκο και ζωντανό κομμάτι του Ελληνισμού, που δεν τρώει πλέον την προπαγάνδα των αριστερών και δεξιών βοσκοτόπων, βαρεθήκαμε πλέον δεξιούς και αριστερούς να κάθονται στον σβέρκο μας και να ρουφάνε την ζωτική μας ενέργεια προδίδοντας το μέλλον μας. Δεν ήρθαμε για να μείνουμε, γιατί ποτέ δεν φύγαμε, ποτέ δεν μας νίκησαν. 
Απλά μας αποκοίμισαν και μας εξαπάτησαν. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη οργή απ την οργή του αδικημένου και εξαπατημένου Έλληνα και Ελληνίδας. 

Pin It on Pinterest