Σε κέντρο εμπορίου ανθρωπίνων οργάνων έχει μετατραπεί η κατεχόμενη Κύπρος

Φρίκη προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητα για τις “επιχειρηματικές” δραστηριότητες στη κατεχόμενη Κύπρο.Ο λεγόμενος “υπουργός υγείας” του ψευδοκράτους, Αχμέτ Γκιούλε, σε διάσκεψη Τύπου στα κατεχόμενα, δήλωσε ότι υπάρχει υποψία για παράνομο εμπόριο οργάνων στο νοσοκομείο του “πανεπιστήμιου” Εγγύς Ανατολής μεταξύ Ουκρανών, που ενεργούν ως δότες οργάνων, και Ισραηλινών που υποβάλλονται σε μεταμοσχεύσεις.
Ο κ. Γκιούλε είπε ότι ομάδα από το λεγόμενο “υπουργείο” μετέβη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο αλλά δεν επιτράπηκε η διενέργεια ελέγχου. Όταν επέστρεψαν την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο, τους λέχθηκε από τη διοίκηση ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού και ότι δεν έχουν την απαραίτητη δομή για μεταμοσχεύσεις.
Ανέφερε ότι εστάλη επιστολή στο λεγόμενο γενικό εισαγγελέα για το θέμα, ζητώντας να διεξαχθεί έρευνα με τη συμμετοχή της Ιντερπόλ. Οι καταγγελίες για παράνομο εμπόριο οργάνων έγιναν από την ένωση γιατρών στα Κατεχόμενα. Ο κ. Γκιουλέ ανέφερε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προβαίνει σε ενέργειες που αμαυρώνουν το ψευδοκράτος.
Πηγή : sigmalive

Pin It on Pinterest