Ελπίδα ζωής απο τη Ρόδο! – Συμπολίτισσα μας βρέθηκε συμβατή δότρια μυελού των οστών !

Για ακόμα μια φορά , η Ρόδος μας στέλνει μηνύματα ελπίδας και δύναμης, καθώς μια συμπολίτισσα μας βρέθηκε συμβατή δότρια μυελού των οστών!

Η Δικαία Μαυρουδάκη από την Κρητηνία , με δάκρυα στα μάτια δέχθηκε την είδηση πως είναι συμβατή δότρια . Όπως μας είπε η ίδια στο Rodosreport, είναι εδώ και πολλά χρόνια εθελόντρια, καθώς η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν πίστευε ποτέ πως θα βρεθεί συμβατή. Και όμως! Το νέο έφερε μεγάλη χαρά στην Δικαία που περιμένει πλέον με αγωνία να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να μπορέσει να προσφέρει ελπίδα για κάποιον συνάνθρωπό μας που το χρειάζεται πραγματικά.

Η διαδικασία στις μέρες μας είναι πολύ απλή για να γίνει κάποιος δότης αφού το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο σάλιο και αν βρεθεί συμβατός λήπτης η διαδικασία γίνεται με μια απλή αιμοληψία χωρίς πόνο και φυσικά χωρίς κανένα κίνδυνο. Δότης μυελού των οστών μπορείς να γίνεις ακόμα απο το σπίτι σου , συμπληρώνοντας μια αίτηση και στέλνοντας με κουριερ το δείγμα.

“Με χαρά θέλω να ανακοινώσω ότι βρέθηκα συμβατή δότης μυελού των οστών για κάποιον συνάνθρωπο φυσικά δέχτηκα και μέχρι τις 12 Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασιες …. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ πηγαίνετε ΑΥΡΙΟ στην Αιμοδοσία και δηλώστε ότι θέλετε να γίνετε ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΦΤΥΣΤΕ Κ ΤΕΛΟΣ μετά είναι ένα τρύπημα για να ΔΩΣΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ! ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!”

Με την παραπάνω λιτή πρόταση, η Δικαία μοιράστηκε με όλους εμάς το πιο σημαντικό νέο της ημέρας. Λίγες γραμμές γεμάτες ουσία , γεμάτες αγάπη για τον συνάνθρωπο μας , γεμάτες ελπίδα, γεμάτες ζωή, λίγες γραμμές που γεμίζουν τη λέξη “προσφορά” και σε κάνουν να νιώθεις ευλογημένος.

Όλοι μας με μια πολύ απλή και καθόλου χρονοβόρα διαδικασία , μπορεί να γίνει μέλος σε αυτήν την αλυσίδα ζωής….

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ