Έλληνας ο νεκρός στο φλεγόμενο πλοίο “Norman Atlantic”

Δυστυχώς οι ώρες περνούν με την επιχείρηση διάσωσης των επιβατών από το φλεγόμενο πλοίο “Norman Atlantic” να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Πριν από λίγη ώρα επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για τον πρώτο νεκρό που εγκλωβίστηκε στη γλίστρα στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί στη λέμβο μαζί με τη σύζυγο του.  Η σύζυγος του διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο Πρίντεζι. Τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν και πρόκειται για τον Έλληνα επιβάτη Δούλη Γεώργιο, η σορός του οποίου μεταφέρεται στο Πρίντεζι. .

Η ρυμούλκηση του πλοίου ξεκίνησε για τις ακτές της Αλβανίας ενώ συνεχίζεται ο απεγκλωβισμός επιβατών.  κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Ας ελπίσουμε ότι δε θα υπάρξουν άλλα θύματα μέχρι να τελειώσει αυτή η τραγωδία που συγκλόνισε όλο τον κόσμο από νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με το RCC της Ρώμης, μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων,προκύπτει ότι o νεκρός άνδρας ονομαζόταν DOULIS GEORGE (Έλληνας υπήκοος).

Η επίσημη ανακοίνωση του λιμενικού:

“Επιβεβαιώθηκε από το αρμόδιο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ιταλίας (RCC ROMA) η ανάσυρση νεκρού ανδρός από τη γλίστρα διάσωσης επιβατών του κινδυνεύοντος πλοίου “Norman Atlantic”.

Από την ταυτοποίηση των στοιχείων προέκυψε ότι, σύμφωνα με τη λίστα επιβατών που προώθησε η εταιρεία του πλοίου, πρόκειται για τον ελληνικής υπηκοότητας Δούλη Γεώργιο.

Από την ίδια γλίστρα, διεσώθη η γυναίκα η οποία είχε επίσης εγκλωβιστεί, με στοιχεία Δούλη Θεοδώρα και μεταφέρθηκε ασφαλώς με σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής στο Πρίντεζι της Ιταλίας.”

Pin It on Pinterest