Έλληνας DJ που ήταν αρνητής του κορονοϊού βρέθηκε διασωληνωμένος ασθενής του Covid-19

Ήταν αρνητής του κορονοϊού και αρνιόταν να φορέσει μάσκα. Μέχρι που βρέθηκε διασωληνωμένος με Covid-19. Πλέον, ο γνωστός DJ, me αναρτήσεις στο facebook, μέσα από το νοσοκομείο, προτρέπει συγγενείς και φίλους να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, o DJ δήλωσε: «Δεν ντράπηκα να πω ότι είμαι αρνητής φίλε, δεν ντρέπομαι, γιατί να ντραπώ; Να ντραπώ να το παίξω τι; Εγώ στη ζωή μου δεν ντρέπομαι και δεν κρύβομαι για κανέναν λόγο, τα λέω τα πράγματα όπως τα ζω.

Το έπαθα και βγήκα και είπα, εγώ είμαι μαλ…, σόρυ για την έκφραση που το έπαιζα μάγκας, δεν φόραγα μάσκα και το έπαιζα αεράτος, και τώρα είμαι ξάπλα στο νοσοκομείο και παίρνω αντιβίωση, για αυτό και εσείς κοιτάξτε, οι φίλοι μου όλοι, που είστε και εσείς όλοι αεράτοι, μην την πάθατε μαλ…, γιατί και εσείς έχετε παιδάκια και οικογένειες και είναι κρίμα».

Αν και τα συμπτώματα του 40χρονου, που σήμερα μετανιώνει πικρά, άρχισαν με μυϊκούς πόνους, η επιδείνωση της υγείας του ήταν ραγδαία, καθώς νόσησε με βαριάς μορφής πνευμονία.

«Είχα τρομερούς πόνους στο σώμα, μυϊκούς πόνους και τρομερό πονοκέφαλο. Δηλαδή δεν πάει το μυαλό σου για τι πονοκέφαλο. Με χτύπησε στους πνεύμονες εμένα κατευθείαν, μου έκανε πνευμονία σε τρεις μέρες χωρίς να έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Απλά ίσως να ήταν κακό που έχω πάρει τον τελευταίο καιρό κάποια κιλά και έχω λίγη κακή φυσική κατάσταση και με βρήκε αδύναμο εκεί και με χτύπησε. Αυτό το covid υποτίθεται το κάνει πιο ραγδαίο, πολύ πιο γρήγορα εξελίσσεται και σου ρίχνει το οξυγόνο στους πνεύμονες, δηλαδή μπορείς να μείνεις από ανακοπή, να μείνεις στον τόπο, αυτό το κακό έχει».

Είπαν στη γυναίκα μου «βρες τρύπα να κρυφτείς»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εκτός από την μάχη του με τον COVID-19, o dj έχει να αντιμετωπίσει και τον κοινωνικό ρατσισμό, αφού όπως καταγγέλλει αυτή η ανάρτησή του στο facebook που ενημέρωνε συγγενείς και φίλους ότι νοσεί με κορονοϊό ήταν η αφορμή να απολύσουν την γυναίκα του…

«Από τη στιγμή που έκανα αυτή την ανάρτηση, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, δημιούργησαν πρόβλημα στην οικογένεια μου. Την γυναίκα μου την απέλυσαν από τη δουλειά της. Και της είπαν κιόλας αν βγεις θετική επειδή ο άντρας σου κόλλησε κορονοϊό, αν βγεις θετική βρες τρύπα να κρυφτείς, την απείλησαν και προσωπικά.

Η γυναίκα μου όλη ημέρα χθες έκλαιγε γιατί της μίλησαν πάρα πολύ άσχημα, την έδιωξαν από μια δουλειά, εντάξει, δείχνει πόσο απάνθρωποι είναι. Σε ένα καφέ δούλευε στο Σύνταγμα, τώρα είχε ξεκινήσει».

Πηγή : mega

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest