«Η Ελλάδα είναι και πάλι το νούμερο ένα στον τουρισμό»

Ιδιαίτερα θετικό δημοσίευμα από την αυστριακή εφημερίδα «Ντι Πρέσε»

«Η Ελλάδα είναι και πάλι “το νούμερο ένα” στον τουρισμό» τιτλοφορεί σημερινό, σχεδόν ολοσέλιδο δημοσίευμά της η αυστριακή εφημερίδα «Ντι Πρέσε» (Die Presse), στο οποίο παρουσιάζει συνέντευξη του επικεφαλής της νέας, στην Αυστρία, εταιρείας ταξιδίων «Detur», Σένα Ούτσγκερεν.

Στη συνέντευξή του, ο κ. Ούτσγκερεν, ο οποίος μέχρι πριν ένα εξάμηνο υπήρξε διευθυντής του μεγάλου ομίλου τουρισμού TUI στην Αυστρία, επισημαίνει πως αυτό το καλοκαίρι η Ελλάδα θα είναι και πάλι «ο υπ΄αριθμόν ένα» τουριστικός προορισμός.

Η νέα του εταιρεία, η «Detur», η οποία έχει στο πρόγραμμά της τουριστικούς προορισμούς σε Ελλάδα, Τουρκία, Αίγυπτο και Τυνησία, είχε ξεκινήσει πριν 20 χρόνια ως μικρό τουριστικό γραφείο στην Τουρκία, βρίσκεται ήδη, από το 1998, στην αγορά τουρισμού στη Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία και από το 2011, στη Δανία, θέλοντας τώρα να δώσει ένα δυναμικό «παρών» και στην αυστριακή τουριστική αγορά.

Ο ίδιος, απαντώντας σε ερώτηση ως προς την αύξηση των τιμών στην Ελλάδα, έως και 30% εφέτος, επισημαίνει πως ο ελληνικός τουρισμός επανέρχεται σταδιακά στα προ της κρίσης επίπεδα.

πηγή: Newsbeast.gr

Pin It on Pinterest

Share This