Ελένη Τοπαλούδη: Ξεσπά η μητέρα της για τους φερόμενους ως βιαστές της κόρης της

Οι βιαστές είναι βιαστές, αυτό δεν το παίρνει κανείς (σ.σ. πίσω)», ανέφερε η μητέρα της

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη κατά των τριών φερόμενων ως βιαστών της κόρης της, λίγες ώρες αφού αρνήθηκαν το έγκλημα και την παράνομη βιντεοσκόπησή του.

«Οι βιαστές είναι βιαστές, αυτό δεν το παίρνει κανείς (σ.σ. πίσω). Το παιδί μου δεν πήγε έτσι γιατί ξύπνησε και μετά από πέντε, επτά μέρες πήγε στο αστυνομικό τμήμα γιατί της ήρθε, ούτε μυθομανής ήταν η Ελένη. Το παιδί μου πληγωμένο ήταν. Δεν ντρέπονται, τι θα πουν τώρα;».

Η μητέρα της 21χρονης μίλησε στο Star και απάντησε στους ισχυρισμούς των τριών κατηγορούμενων για τον βιασμό της, έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί στη Ρόδο.

Το απόγευμα της Τρίτης οι τρεις ύποπτοι ηλικίας 19, 22 και 23 ετών, καταθέτοντας στην ασφάλεια Ρόδου, είχαν ισχυριστεί: «Δεν βιάσαμε την Ελένη. Κάναμε πλάκα ότι τραβάμε βίντεο. Δεν την εκβιάζαμε».

Σύμφωνα με το Star, εντύπωση προκαλεί ότι δύο από τις τέσσερις φίλες της φοιτήτριας φέρονται να έχουν κάνει στροφή 180 μοιρών στους αρχικούς ισχυρισμούς ότι η Ελένη εκείνο το βράδυ έπεσε θύμα βιασμού. Άλλαξε συμπεριφορά και είχε εμμονή με αυτό το βίντεο, φέρεται να ισχυρίστηκε μία από τις κοπέλες.

Οι δύο από τους τρεις νεαρούς υποστηρίζουν ότι η φοιτήτρια όχι μόνο δεν τους αναζητούσε για το ροζ βίντεο αλλά τους χαιρέτισε σε τυχαίες συναντήσεις που είχαν.