Ελένη Τοπαλούδη: Την πρόδωσαν οι φίλες της – Τι κατέθεσαν για τον βιασμό (video)

Ανατροπή δεδομένων προέκυψε στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, τον Νοέμβριο του 2018, από έναν 23χρονο Ροδίτη και έναν 19χρονο Αλβανό στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star, όταν η άτυχη κοπέλα είχε καταγγείλει στην αστυνομία της Ρόδου τον βιασμό της, ο οποίος μάλιστα είχε βιντεοσκοπηθεί, οι αστυνομικοί μόνο αδιαφορία δεν έδειξαν.

Κι αυτό γιατί έχουν γίνει καταγγελίες ότι οι Αρχές δεν έδειξαν το απαιτούμενο ενδιαφέρον για διερεύνηση της υπόθεσης και την άφησαν στο αρχείο. Ωστόσο, μετά από έρευνα του σώματος των Αδιάφθορων της Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι η υπόθεση εξετάστηκε και ελήφθησαν και καταθέσεις από φίλες της Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ, οι καταθέσεις των κοριτσιών που πήγαν μαζί με την Ελένη στην αστυνομία, ήταν τέτοιες που η αστυνομική έρευνα σταμάτησε αυτοδικαίως. Συνεπώς, φαίνεται πως όσα είπαν οι φίλες της δεν συμφωνούσαν με αυτά που κατήγγειλε η 21χρονη φοιτήτρια, δηλαδή την «άδειασαν».