450.000 ευρώ “έκαναν φτερά” από την Εθνική Τράπεζα Κω

Ποσό της τάξης των 450.000 ευρώ, κατέγραψε ως έλλειμμα από τα ταμεία τραπεζικού υποκαταστήματος, ο έλεγχος των επιθεωρητών που ξεκίνησε αιφνιδιαστικά το πρωί της περασμένης Δευτέρας (24-02-2014).Η υπόθεση που κυριαρχεί στην κοινωνία της Κω από το πρωί της Τρίτης όπου και έγινε γνωστή, συγκλονίζει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» ο συγκεκριμένος υπάλληλος, θεωρούνταν στέλεχος πρώτης γραμμής, άριστος οικογενειάρχης, άνθρωπος σεμνός και θρησκόληπτος, ενώ μέχρι πρόσφατα δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή για να κινηθεί σε βάρος του πειθαρχικός έλεγχος.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ρεπορτάζ του newsit.gr : Η καταγγελία καταθέτη έφερε στο νησί τους επιθεωρητές που άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης…

Η έρευνα των επιθεωρητών φανέρωσε ότι το χρηματικό ποσό των 450.000 ευρώ (τουλάχιστον) είχε αφαιρεθεί τμηματικά από λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων. Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενικό του πρόσωπο ανακάλυψε ότι μεγάλο ποσό που διατηρούσε στον λογαριασμό ταμιευτηρίου είχε κάνει… φτερά.

Οι πρώτες πληροφορίες που έδωσε ο ίδιος ήταν ότι ξεκίνησε με αφαίρεση μικρών ποσών αρχικά το 2013 τα οποία έπαιξε στον τζόγο και συγκεκριμένα στο «Πάμε Στοίχημα» χωρίς ποτέ να καταφέρει να τα τοποθετήσει ξανά στους λογαριασμούς από τους οποίους τα είχε αφαιρέσει.

Οι εκπρόσωποι της τράπεζας πάντως διαβεβαιώνουν ότι οι καταθέτες δεν αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι τα ποσά αυτά θα καλυφθούν στο ακέραιο. Σε βάρος του εμπλεκόμενου έχει ήδη κινηθεί πειθαρχική διαδικασία ενώ η τράπεζα θεωρείται θέμα ημερών να στραφεί και ποινικά εναντίον του αξιώνοντας όλα τα χρήματα με τα οποία την ζημίωσε.

newsit.gr

Pin It on Pinterest