Ελέγχθηκε έγκαιρα η φωτιά στο Σούπερ Μάρκετ – Αγνοείται ένα άτομο

Ελέγχθηκε έγκαιρα  η φωτιά  που εκδηλώθηκε στο υπόγειο του  σούπερ μάρκετ “Παναγιωτάς”  στ’ Αφάντου, χάρη στην άμεση επέμβαση και ψυχραιμία της διεύθυνσης και του προσωπικού, αλλά και των ισχυρών δυνάμεων που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο.

Στο σημείο βρέθηκαν και  δυο ασθενοφόρα για παν ενδεχόμενο και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες σε τρία άτομα που χρειάστηκαν βοήθεια λόγω των αναθυμιάσεων.  Ευτυχώς  είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αγνοείται ένα άτομο , το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται  …

Το κτήριο εκκενώθηκε άμεσα , καθώς η επέμβαση ήταν έγκαιρη. Η φωτιά ήταν κυρίως σε αποθηκευτικό χώρο που στεγάζεται εξωτερικά από το σούπερ μάρκετ στο υπόγειο και δεν επεκτάθηκε μέσα  στο ισόγειο. Από τη φωτιά υπήρξαν αρκετές μικρο εκρήξεις λόγω εύφλεκτων υλικών και τα αίτια θα ερευνήσει το αρμόδιο τμήμα της πυροσβεστικης υπηρεσίας.

Στο σημείο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ κ. Αγαπητός Πάλλας, ο οποίος ανέφερε στο rodosreport ότι η ψυχραιμία της διεύθυνσης και του προσωπικού στάθηκε αποτελεσματική  να μην επεκταθεί η φωτιά.

rodosreport.gr – φωτορεπορτάζ

Δυστυχώς υπήρξε νεκρός από την φωτιά στο Σούπερ Μάρκετ στ’ Αφάντου…

Pin It on Pinterest