Η καλύτερη λύση Anti-Virus για Windows

Η AV-Comparatives δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας δοκιμών anti-virus, αποκαλύπτοντας ποια θα μπορούσαν να είναι τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα ασφάλειας για τα Windows 8.1. Μια σειρά από 20 διαφορετικά προϊόντα…anti-virus, όλα πλήρως συμβατά με τα Windows 8.1 και με τη χρήση των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων έχουν τεθεί σε έλεγχο, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων όπως το avast! Δωρεάν Antivirus 2014, AVG 2014, Bitdefender Antivirus 2014, NOD32 Antivirus 7.0, το Kaspersky Anti-Virus 2014 και το Δωρεάν Panda Cloud Antivirus 3.0.
Οι ερευνητές ασφάλειας ανέλυσαν την επίδραση στην απόδοση του συστήματος κατά την εκτέλεση κοινών εργασιών, όπως την αντιγραφή αρχείων, την αρχειοθέτηση, την από-αρχειοθέτηση, κωδικοποίηση και transcoding, την εγκατάσταση και την αφαίρεση εφαρμογών, την έναρξη των προγραμμάτων, το κατέβασμα αρχείων και τη λειτουργία του υπολογιστή Mark 8.
Η δραστηριότητα σχετικά με το κατέβασμα αρχείων είναι πιο σημαντική, τα δύο προϊόντα που εκτελούνται πολύ γρήγορα είναι της Trend Micro και οι εφαρμογές Emsisoft. Οι περισσότερες λύσεις anti-virus μπορεί να έχουν πραγματικό αντίκτυπο στην ταχύτητα της αντιγραφής αρχείων, συμπεριλαμβανομένων της AVG, ESET NOD32, F-Secure, McAfree και Security Essentials της Microsoft.
Η βαθμολογία Advanced + του ινστιτούτου ασφάλειας έγινε δεκτή από την Baidu, Bitdefender, Kaspersky, Avira, Fortinet, ESET, Lavasft, Qihoo, AVG, Avast και Sophos, ενώ το βραβείο Advanced προσφέρονται στην F-Secure και την Panda.
Να θυμάστε, ωστόσο, ότι αυτή η νέα έρευνα δεν αντιπροσωπεύει την ακρίβεια των δοκιμαζόμενων προϊόντων ασφάλειας, όταν πρόκειται για την αφαίρεση ιών και την προστασία του υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό, ο έλεγχος αφορά μόνο την επίδραση στην απόδοση του συστήματος όταν τρέχει σε μια συσκευή με Windows 8.1.
Πηγή : nooz.gr

Pin It on Pinterest