Έκθεση βιτρό με νεράιδες και ξωτικά στην Μεσαιωνική Πόλη

Την Παρασκευή 22 Αυγούστου στο Γαλλικό κατάλυμα της Μεσαιωνικής Πόλης στις 19:00 μια διαφορετική έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό της Ρόδου. Νεράιδες και Ξωτικά θα υποδεχτούν τους επισκέπτες χαρίζοντάς τους ένα ταξίδι στα μαγικά μονοπάτια και στους μυστικούς δρόμους του Νεραϊδότοπου.
Η εικαστικός και δημιουργός βιτρό, κα. Λίντα Φυτίλη, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε από κοντά το βιτρό, τέχνη σύνθεσης γυαλών, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα το αόρατο Βασίλειο των Ξωτικών και των Νεράιδων, ενός κόσμου κρυμμένων λαμπερών και πολύχρωμων υπάρξεων.
Η κα. Λίντα Φυτίλη, πτυχιούχος βιτρό και ψηφιδωτού της Σχολής Χελιδόνης, φωτογραφίας της σχολής ΑΚΤΟ και γραφιστικών τεχνών Κολλεγίου Λευκωσίας – Κύπρου, έχει συμμετάσχει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Υποστηρικτές στην έκθεσή της με θέμα: « Νεραϊδότοπος – Fairy’s Playground” είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Πολιτισμού και ο Δήμος Ρόδου – Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Χορηγός επικοινωνίας το ΡΑΔΙΟ ΛΥΧΝΑΡΙ. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό μέχρι την Κυριακή 31 Αυγούστου, ώρες λειτουργίας 10:30 – 13:00 και 19:00 – 22:00.

FACEBOOK FLYER

Pin It on Pinterest