Έκτακτο επίδομα σε αστυνομικούς και λιμενικούς: Πέρασε η τροπολογία στη Βουλή – «Εκ παραδρομής όχι» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Θετικά αντιμετωπίστηκε το πρωί της Τρίτης (13/12) από το σύνολο, σχεδόν, των κομμάτων της Βουλής η τροπολογία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που αφορά τη χορήγηση εκτάκτου επιδόματος 600 ευρώ στους αστυνομικούς και λιμενικούς.

Κατά τη σχετική ψηφοφορία, «ναι» ψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση, ενώ το ΜέΡΑ ψήφισε «όχι».

Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πούλου εμφανίστηκε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων να έχει ψηφίσει «όχι», ωστόσο με σχετική δήλωσή της (βάσει του άρθρου 72Α του Κανονισμού της Βουλής), διευκρίνισε ότι η ψήφος της στην τροπολογία ήταν «ναι» και ότι «εκ παραδρομής ψήφισε “όχι”».

Νέα Δημοκρατία: Οι γνωστές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ένστολο προσωπικό δεν του επιτρέπει να συμφωνήσει στην οικονομική ενίσχυσή του

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χθες καταψήφισε την τροπολογία για την οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ στο σύνολο του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Φαίνεται ότι οι γνωστές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ένστολο προσωπικό δεν του επιτρέπει να συμφωνήσει στην οικονομική ενίσχυσή του κι ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από τη λογική του ”όχι σε όλα”!» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Pin It on Pinterest