Έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου

Με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο Βοηθός Επίσκοπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρόδου κ. Κύριλλος, παρουσία του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, της αντιδημάρχου Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κας Μαρίζας Χατζηλαζάρου και άλλων αντιδημάρχων, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, χθες Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018, στα γραφεία της Διεύθυνσης, στο Μαντράκι.

Παρόντες ήσαν οι αντιδήμαρχοι: Κοινωνικής Πολιτικής κα Άννα Ζωάννου, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Τέρης Χατζηιωάννου, Ανάπτυξης κ. Γιώργος Πόκκιας, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Μιχάλης Παλαιολόγου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου κ. Μιχάλης Χριστοδούλου και η τοπική σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Ρόδου κα Φωτεινή Καράμπελα.

Μετά τον αγιασμό ο Βοηθός Επισκόπου κ. Κύριλλος αφού ευχήθηκε σε όλους καλή πορεία τη νέα χρονιά σε αυτόν τον σημαντικό και ευαίσθητο τομέα του τουρισμού, μέσα από τον οποίο προβάλλεται ο τόπος μας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Με την Εκκλησία κοινωνό στον αγώνα της δημοτικής αρχής για τον τόπο, όπως ανέφερε και ο ίδιος, ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος υπογράμμισε το σημαντικό έργο που παράγεται όλα αυτά τα χρόνια από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, επισημαίνοντας πως «στη Ρόδο δεν έρχονται τυχαία 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως . Πέραν της φυσικής ομορφιάς, της ιστορίας και του πολιτισμού του νησιού ανά τους αιώνες, η προβολή και η ένταξη της Ρόδου στους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως, έρχεται μετά από συντονισμένες ενέργειες και προσπάθειες ετών και στον τομέα αυτό η παρουσία και η συμβολή και της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου είναι ξεχωριστή. Στον μικρό αυτό χώρο της Διεύθυνσης Τουρισμού, στον οποίο θα προστεθεί και ο νέος χώρος που θα εγκαινιάσουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, παράγεται σημαντικό έργο».

Στη συνέχεια η αντιδήμαρχος κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου ευχαρίστησε το Δήμαρχο, τους συναδέλφους της αντιδημάρχους και όλους τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Τουρισμού για τη συνολική δυναμική τους παρουσία και προσπάθεια στο έργο προβολής της Ρόδου, τονίζοντας:

«Σας εύχομαι δύναμη στο έργο σας, υγεία, δημιουργικότητα και παραγωγικότητα σε όλους, για να πάμε τη Ρόδο ακόμα πιο μπροστά».

Από πλευράς Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου παρόντες ήσαν η διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου, ο προϊστάμενος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κ. Κώστας Χατζίκος, η προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού κυρίες Δέσποινα Αντωναράκη, Σέβα Τσίμπλη, Αναστασία Σαββιού και ο κ. Βλάσης Φακιόλης, καθώς και η δημοσιογράφος κα Χαρούλα Λαδοπούλου.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας συμμετείχαν και οι έξι μαθητευόμενοι του μεταλυκειακού έτους του ΕΠΑ.Λ. που κάνουν την πρακτική τους στη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών ο κ. Σέφι Μυζεκιάρι ήταν και ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο οποίος και δέχθηκε τις ευχές όλων και ένα δώρο – γούρι για το 2018, από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Pin It on Pinterest

Share This