Εκλογές την Κυριακή για την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου

Την Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, διοργανώνει την διεξαγωγή εκλογών, για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων της (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή, Αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία).

Οι παραπάνω εκλογές θα λάβουν χώρα, στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου από τις 11.30πμ το πρωί μέχρι τις 18:00μμ το απόγευμα. Στα υπόλοιπα νησιά της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Χάλκη, Σύμη, Τήλο, Μεγίστη) η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με Επιστολική Ψήφο σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Άρθρο 13 του ισχύον Καταστατικού.

Η διαδικασία ψηφοφορίας έχει ως εξής: α) Για εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου βάζουμε μέχρι τρείς (3) σταυρούς, β) Για εκλογή Αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία βάζουμε μέχρι δύο (2) σταυρούς, γ) Για εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής βάζουμε μέχρι ένα (1) σταυρό. Ο σταυρός μπαίνει αριστερά του ονόματος που θέλουμε να ψηφίσουμε. Κάθε ψηφοδέλτιο που ψηφίζουμε το διπλώνουμε στην μέση με τα γραφόμενα να μην είναι εμφανή και το τοποθετούμε στον ειδικό φάκελο.

Απαραίτητα έγγραφα για την άσκηση του παραπάνω εκλογικού δικαιώματος είναι, η προσκόμιση ταυτότητας ή διπλώματος.

Για διευκρινιστικές Πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6951369806, 6975783113.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Ο

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

Σιούτας Λάμπρος Αντώνιος Καρτσωνάκης

Υπλγος (ΠΖ) Επ.Οπ Λχιας (Τ.ΠΖ)

Τηλ: 6983626065 Τηλ: 6951369806

Pin It on Pinterest

Share This