Μια πρωτότυπη εκδήλωση στη Ρόδο με θέμα τον Σχολικό Εκφοβισμό

To Σάββατο 4 Απριλίου θα γίνει στο νησί μας , μία πρωτότυπη εκδήλωση με θέμα τον ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ από την κάρτα υγείας Ippocrates Medi club σε συνεργασία με τον σύλλογο Τριτεκνων Ρόδου!! Στις 19.00 στο Mickelo Café θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε γονείς και μαθητές , με τις ψυχολόγους κυρίες Ηρα Λουτσιού , Δέσποινα Αρχοντακη και Αναστασία Βασιλάκη , να ζωγραφίσουμε συνθήματα ελπίδας και αγάπης αλλά και να ακούσουμε τραγούδια από νεανικά σχήματα!

Η ιδιαιτερότητα της βραδιάς βρίσκεται στο ότι πρωταγωνιστές θα είναι οι νέοι του νησιού μας οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ακουστούν δυνατά τα προβλήματα και οι ανάγκες τους! Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό της …διαφορετικότητας της εκδήλωσης , ότι <<τρέχει>>ένας δημιουργικός διαγωνισμός τραγουδιού από τον Ομιλo επιχειρήσεων Colorado , με θέμα το bulling , και με συμμετοχές από το 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου όπου το έπαθλο είναι ο καλύτερος στίχος να γίνει τραγούδι από τους μουσικούς του Colorado ,και Video clip από την τηλεοπτική παρέα της εκπομπής ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ που προβάλλεται από την τηλεόραση ΑΙΓΑΙΟ! Η

απάντηση στην βία ήταν πάντα η αγάπη, και η αγάπη κρύβεται στον διάλογο , τις ζωγραφιές τα τραγούδια και στα νεανικά χαμόγελα!