Μια εκδήλωση αγάπης για τον Παναγιώτη – Συγκλόνισε τους πάντες με το ζεϊμπέκικο του

Μας συγκλόνισε ο Παναγιώτης στη χθεσινή εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας η οποία έγινε για την αγορά αναπηρικού αμαξιδιου για τον 22χρονο!!!

Η προσέλευση του κόσμου άρχισε από πολύ νωρίς και το κέντρο όπου γινόταν η εκδήλωση γέμισε ασφυκτικά πολύ πριν ξεκινήσει και επίσημα η εκδήλωση…

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκαςεμφανώς συγκινημένος, μιλώντας αναφέρθηκε στα χιλιάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα συμπαράστασης από απλούς ανθρώπους, οργανώσεις και πολιτικούς, για τον Παναγιώτη!!!

«Όλοι οι Έλληνες, είναι στο πλευρό του Παναγιώτη» είπε ο πρόεδρος…

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος του Α.Σ. Ακουσιλάου του οποίου Αντιπρόεδρος είναι ο Παναγιώτης…

Ο εκπρόσωπος του Α.Σ. Ακουσιλάου, ανακοίνωσε ότι η ομάδα σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φανών «Ο Πρόδρομος» θα διοργανώσουν πολιτιστική εκδήλωση και τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά του αμαξιδίου!!!

Τέλος, το λόγο πήρε ο Παναγιώτης και με τα λόγια που είπε, έκανε τις καρδιές να ραγίσουν… «Συμμετέχω παντού γιατί έχω δύναμη»!!! Είπε τελειώνοντας την ομιλία του!!!

Εκείνο όμως που κυριολεκτικά έκανε τον κόσμο να δακρύσει, ήταν όταν ζήτησε να χορέψει με το αναπηρικό του καροτσάκι, το ζεϊμπέκικο «ο αητός πεθαίνει στον αέρα»!!!

Όση ώρα ο Παναγιώτης χόρευε, ο κόσμος στεκόταν όρθιος και χειροκροτούσε κλαίγοντας!!!

Στο τέλος ο Παναγιώτης, πρόσφερε από ένα τριαντάφυλλο στα μέλη του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικό Σύλλογο Φανών «Ο Πρόδρομος»

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας έκοψε και τη βασιλόπιτα του και για την ιστορία να πούμε ότι το φλουρί έπεσε στην κ. Χαριστούλα Καρασάββα στην οποία ο Σύλλογος χάρισε μια χειροποίητη εικόνα της Πανάγιας!!!

Από την κ. Φωτεινή Σκλαβούρη – μητέρα του Παναγιώτη – λάβαμε το παρακάτω μήνυμα.

Η Εικόνα ήταν προσφορά του Παναγιώτη.

Τη βασιλόπιτα πρόσφερε ο κύριος Στέλιος Ποντικάκης

Τα λουλούδια που προσφέρθηκαν στο χορευτικό από τον Παναγιώτη, ήταν μια ευγενικη προσφορά τής κυρίας Αναστασίας Κυρίτση.

Τέλος, τα έσοδα τής εκδήλωσης και η συνεισφορά του κέντρου ΑΡΙΟΝ ΠΑΛΛΑΣ Κάλυψαν την δαπάνη της αγοράς του αναπηρικού καροτσιού!!!

Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για την συμπαράσταση και την συνεισφορά του στην προσπάθεια μας!!

Δείτε βίντεο με το ζεμπέκικο που χόρεψε ο Παναγιώτης

Ευχαριστούμε τον ΡΟΔΟΣΥΛΛΕΚΤΗ για το πλούσιο υλικό από την εκδήλωση