Εκδήλωση -Συζήτηση του ΚΚΕ στο ΑΚΤΑΙΟΝ για τις εξελίξεις στη Μεσόγειο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, η προκλητικότητα της Τουρκίας ως αποτέλεσμα των οξυμένων ανταγωνισμών  για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών και δρόμων που  καθορίζονται απ’ τους γενικότερους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ στην περιοχή,  εγκυμονούν νέες επικίνδυνες εξελίξεις για τον ελληνικό λαό αλλά και τους άλλους λαούς της περιοχής.

Οι επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών σε χώρες της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, όπως και στην  Ουκρανία έχουν κοινό παρονομαστή: Το ματοκύλισμα και τον κατατρεγμό των λαών, τις αλλαγές συνόρων, προκειμένου να προωθηθούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων.

Ο ελληνικός λαός μαζί με τους άλλους λαούς της περιοχής χρειάζεται να αντιπαλέψει τα σχέδια των ΝΑΤΟ – ΕΕ και των αστικών κυβερνήσεων. Οι λαοί της περιοχής μπορούν να οικοδομήσουν σχέσεις αμοιβαίου οφέλους με σεβασμό στα κυριαρχικά δικαιώματα κάθε χώρας, αν αποτινάξουν τα δεσμά των ιμπεριαλιστικών συμμαχιών και αν βαδίσουν σ’ έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, όπου οι ίδιοι θα είναι κυρίαρχοι του πλούτου.

Σας καλούμε  το Σάββατο 15 Οκτώβρη , 7:00 μ.μ. στο ΑΚΤΑΙΟΝ στην ομιλία-συζήτηση με το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ  Τούσσα Γιώργο , πρώην ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Pin It on Pinterest