Εκδήλωση στην Κρητηνία με πολύ κέφι και χορό σήμερα Κυριακή της Κρεατινής!

Εκδήλωση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Κρητηνία από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ από όλους τους  φορείς του χωριού με σκοπό τα έσοδα όλα να διατεθούν για την ολοκλήρωση των εργασιών του Πνευματικού Κέντρου του χωριού.

Με αφορμή την Κυριακή της Κρεατινής οι φορείς του χωριού, αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα γλέντι στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας με μουσική, χορό, κέφι και τις υπέροχες γεύσεις παραδοσιακών και άλλων φαγητών μου μας έχουν συνηθίσει!

Για την εκδήλωση αυτή όπως και για όλες τις εκδηλώσεις για τη αποεράτωση του πνευματικού κέντρου συνεργάζονται η Τοπική Κοινότητα , ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Κάστελλος”, η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Γεωργίου, ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων και φυσικά όλοι οι κάτοικοι του χωριού που στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια.

Το μήνυμα της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας: “Η εκδήλωση για την αποπεράτωση του πνευματικού κέντρου ύστερα από την πολύτιμη συνεργασία όλων των φορέων και τη στήριξη των κατοίκων του χωριού μας.  Αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ότι όλοι μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα! Σας ευχαριστούμε θερμά!”

 

Pin It on Pinterest

Share This