Φιλανθρωπική εκδήλωση στη Ρόδο για τον Δημήτρη που πάσχει από ημιπληγία – Χορηγός rodosreport

Στη τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη φιλανθρωπική εκδήλωση, που από κοινού διοργανώνουν οι σύλλογοι «ΕπιλΈΓΩ ζωή» και Πελοποννησίων Ρόδου «ΜΟΡΙΑΣ».

Τα πάντα είναι έτοιμα στο café-bar-restaurant «ΚΟΝΤΙΚΙ», στο μέρος όπου θα συναντηθούμε όλοι οι φίλοι για να στηρίξουμε τον Δημήτρη μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του με κύριο κι απώτερο σκοπό να συνδράμουμε στη χειρουργική επέμβαση που πρόκειται να κάνει.

Ο Δημήτρης πάσχει από ημιπληγία, παράλυση δηλαδή της μιας πλευράς του σώματος εξαιτίας μιας εγκεφαλικής θρόμβωσης. Εμείς θα είμαστε την Κυριακή 13 Ιουλίου και ώρα 19:00 δίπλα του για να τον στηρίξουμε, υπενθυμίζοντας σε όλους πόσο σημαντική είναι η αγάπη για κάθε συνάνθρωπό μας κι η αλληλεγγύη.

Την Κυριακή θα βρεθούμε στο «ΚΟΝΤΙΚΙ», πέρα από την ανθρώπινη στήριξη σ έναν φίλο μας,  για να διασκεδάσουμε και να χαρούμε. Τη βραδιά μας θα συντροφεύσουν μουσικά η Βάλλια Ζόππα στο πιάνο και το τραγούδι κι ο Λευτέρης Χατζηαντώνης στο σαξόφωνο.

Τονίζεται πως δεν υπάρχει τιμή εισόδου. Οι παρευρισκόμενοι θα πληρώνουν μόνο το ποτό τους κι από αυτό το ποσό, θα δίνεται € 1 υπέρ του σκοπού της εκδήλωσης και βέβαια ο κάθε ένας θα μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή επιπλέον και κατά βούληση.  Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα παρουσιαστεί η ταινία μικρού μήκους «ΨΗΦΙΖΩ ΖΩΗ». Το «παρών» θα δώσουν επιφανείς άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας.

Πέρα από την οικονομική ενίσχυση, θέλουμε να θυμίσουμε ξανά πόσο σημαντικό δώρο είναι η ζωή και πόσο απαραίτητο είναι να μαχόμαστε γι΄ αυτή κι από κάθε δυσκολία κι εμπόδιο να παίρνουμε περισσότερη δύναμη, παραπάνω κουράγιο, επιπλέον θάρρος.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι σε μια ακόμα βραδιά υπέρ της ζωής.

unnamed

Pin It on Pinterest