Μια εκδήλωση γεμάτη αγάπη για την μικρή Ελπίδα από τον σύλλογο “ΕπιλΈΓΩ ζωή”

Την Κυριακή 1 Ιουνίου στο ΑΚΤΗ ΙΞΙΑ  πραγματοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά εκδήλωση του συλλόγου «ΕπιλΈΓΩ ζωή». Ήταν μια ζεστή βραδιά γεμάτη θετικά μηνύματα για τη ζωή. Σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν η οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της μικρής Ελπίδας, η οποία νοσηλεύεται στην Ογκολογική Μονάδα «Μαριάννα Βαρδινογιάννη».

Η συμμετοχή του κόσμου της Ρόδου ήταν μεγάλη. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να βοηθήσουν, ακόμα κι αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, προσφέροντας ότι κι όσα εκείνοι μπορούσαν. Από αυτή την εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των € 745 και το οποίο κατατέθηκε το αμέσως επόμενο πρωινό στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας της μικρής Ελπίδας. Στη μικρή ροδίτισσα στάλθηκαν επίσης παιχνίδια κι είδη ζωγραφικής, ευγενικές προσφορές συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης  και θέλοντας να τονιστεί η ζωή και το νόημα αυτής έγινε κι η πρώτη παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους «Ψηφίζω Ζωή». Πρόκειται, στην ουσία, για μια διαφήμιση για τη ζωή, παρουσιάζοντας τα αρνητικά και τα θετικά στοιχεία της, επικεντρώνοντας κυρίως στη δύναμη, τη θέληση και την ευκαιρία στη ζωή. Στην ταινία αυτή έλαβαν μέρος παιδιά κι άνθρωποι όλων των ηλικιών από τη Ρόδο. Το τραγούδι που πλαισίωσε την ταινία ερμηνεύτηκε από τον ροδίτη Γιώργο Λαζαράκη σε στίχους της Αναστασίας Κορινθίου και μουσική του Απόστολου Μόσιου. Στην παραγωγή αυτού του βίντεο συνέβαλλαν η διαφημιστική BEYOND GROUP, η εταιρεία λήψεων και μοντάζ UPTICK και στην υλοποίηση του τραγουδιού βοήθησε το ogdoo.gr. Στο τραγούδι αυτό δόθηκαν δύο τίτλοι : «Βρες ένα λόγο» και «Ζητιάνος είναι ο έρωτας» κι έχει ξεκινήσει από το Σάββατο να παίζει στα ραδιόφωνα.

Στην εκδήλωση αυτή παρούσα ήταν όλη η… παρέα του «ΕπιλΈΓΩ ΖΩΉ» , η οποία εκείνο το βράδυ μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να γραφτούν στον σύλλογο, έτσι ώστε η δράση τους να είναι πιο ουσιαστική και να επεκταθεί. Στο ΑΚΤΗ ΙΞΙΑ το βράδυ της 1ης Ιουνίου παρευρέθηκαν  επίσης αρκετοί επιφανείς ροδίτες, οι οποίοι θέλησαν να στηρίξουν με την παρουσία τους  κι όχι μόνο τη μικρή Ελπίδα. Το «παρών», επίσης έδωσε κι ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος έμεινε στη Ρόδο μια ακόμη ημέρα, εκτός προγράμματος, για να παραβρεθεί σ’ αυτή την εκδήλωση και να στηρίξει την προσπάθεια του νεοσυσταθέντος συλλόγου «ΕπιλΈΓΩ ζωή». Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ίμβριος δήλωσε την Κυριακή πως πλέον  ανήκει κι αυτός στην ομάδα του «ΕπιλΈΓΩ ζωή» κι η προσφώνησή του θα γίνεται με το μικρό του όνομα, όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλους τους φίλους του συλλόγου, για τους οποίους δεν υπάρχουν επίθετα κι ιδιότητες!

Η… παρέα του «ΕπιλΈΓΩ ζωή» ανανέωσε το ραντεβού της για τις επόμενες μέρες στη Σύμη κι έδωσε υπόσχεση πως η παρουσία της θα γίνει ακόμα εντονότερη.

Το φωτορεπορτάζ έκανε ο Δημήτρης Μπιλλιάς.

Pin It on Pinterest

Share This