Ήρθαν για εκατοστή φορά στη Ρόδο !

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς απένειμε στον κύριο Urbain Depoorter και στην κυρία Wivina Verhaeren από το Βέλγιο ειδική τιμητική διάκριση για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στο νησί της Ρόδου ως τόπο διακοπών τους. Το ζευγάρι επισκέφθηκε φέτος τη Ρόδο για εκατοστή φορά και επιλέγει σταθερά για τη διαμονή του το ξενοδοχείο «Ibiscus».
Λάτρεις της Μεσαιωνικής Πόλης, περπατούν πολύ συχνά στα σοκάκια της ενώ θεωρούν την οδό Ιπποτών ως τον ωραιότερο δρόμο παγκοσμίως και το Παλάτι των Ιπποτών ως το ωραιότερο αξιοθέατο της Ρόδου. Δεν κολυμπούν ιδιαίτερα αλλά τιμούν τα εστιατόρια του νησιού μας και δεν παραλείπουν να γεύονται τον αγαπημένο τους μουσακά.
Ο κύριος Depoorter, συνταξιούχος μάνατζερ σε εταιρία εισαγωγής κινέζικων προϊόντων στη χώρα του, είπε ότι όταν ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο αισθάνθηκε σαν να είχε γεννηθεί στο νησί. Το ζευγάρι θεωρεί τη Ρόδο ως το ωραιότερο νησί του κόσμου και για το λόγο αυτό το επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Pin It on Pinterest