Ζάμπλουτη εργάζεται ως… καθαρίστρια για να δώσει το καλό παράδειγμα στα παιδιά της

Είναι εκατομμυριούχος και βλέπει συνεχώς τους τραπεζικούς της λογαριασμούς να αυξάνονται με ραγδαίες ρυθμούς. Ωστόσο, εργάζεται ακόμη ως καθαρίστρια. Ο λόγος για την 53χρονη Κινέζα Γιου Γιουζέν, η τύχη της οποίας έμελλε να της χαμογελάσει διάπλατα. Και όμως, παρόλο που πλέον είναι ιδιοκτήτρια τεράστιας ακίνητης περιουσίας εξακολουθεί να εργάζεται ως καθαρίστρια. Ο λόγος; Θέλει να δώσει στα παιδιά της το καλό παράδειγμα.

«Θέλω να είμαι ένα πρότυπο για το γιο και την κόρη μου. Δεν θέλω να καθίσουν άπραγοι και να ροκανίσουν την περιουσία μου » υποστήριξε στην Wuhan Evening News.

Η ζωή της Γιου Γιουζέν άλλαξε μέσα σε μια μέρα, όταν το κράτος αγόρασε οικόπεδο που της ανήκε, καταβάλλοντας πολύ μεγάλο ποσό. Η Γιουζέν επένδυσε αυτά τα χρήματα, αγόρασε σπίτια τα οποία νοικιάζει και αυξάνει συνεχώς την περιουσία της.

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να βγαίνει καθημερινά στους δρόμους και να καθαρίζει. «Μια δουλειά δεν την κάνεις μόνο για τα χρήματα. Με βοηθά να μένω συγκεντρωμένη και να γεμίζω τον χρόνο μου. Το βασικότερο είναι ότι δίνω καλό παράδειγμα στα παιδιά μου», εξηγεί η ίδια.

πηγή: iefimerida.gr

Pin It on Pinterest