Διέρρευσαν νέες φωτογραφίες του iPhone 6

Μικρότερη η απόσταση του Home Button από την οθόνη

Οι διαρροές για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple δεν πρόκειται να σταματήσουν και αν μην τι άλλο θα κορυφωθούν τις επόμενες βδομάδες και μήνες.Μπορεί η Apple δια στόματος Tim Cook να ήθελε να διπλασιάσει την ασφάλεια για να μειώσει τις διαρροές, κάτι που εν μέρει το έχει καταφέρει, αλλά μην ξεχνάμε πως η παραγωγική αλυσίδα της Apple είναι τόσο μεγάλη και σε τόσες ηπείρους που είναι πρακτικά αδύνατο να ελεγχθεί.

Τώρα λοιπόν έχουμε ένα νέο σετ φωτογραφιών που θεωρητικά μας δείχνουν το επερχόμενο iPhone 6. Οι πρώτες  έρχονται από το Weibo, και το χρήστη «dreamerJimmy» που έχει καλή φήμη για τις διαρροές που παρουσιάζει κάθε φορά και την εγκυρότητα αυτών, ενώ το δεύτερο σετ είναι από το Macfixit της Αυστραλίας.

Όλες οι φωτογραφίες είναι σχετικά καλής ποιότητας και δείχνουν πώς μοιάζει το iPhone 6. Παρατηρούμε για ακόμη μια φορά τα λεπτότερα bezels και πως η απόσταση του Home Button από την οθόνη να έχει μειωθεί.

Τα κενά διαστήματα μεταξύ της FaceTime κάμερας και του μικροφώνου έχουν μειωθεί, ενώ η οπή για την εμπρόσθια κάμερα έχει μεγαλώσει σημαντικά.

Πηγή: appleworldhellas.com

Pin It on Pinterest