Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Εξιχνίαση κλοπής στη Ρόδο       

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου εξιχνιάστηκε κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονης ημεδαπής, η οποία όπως εξακριβώθηκε την 08-04-2016 αφαίρεσε από κατοικία ημεδαπής στη Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην δικαιούχο.
Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Ρόδο

Την 11-04-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, 43χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, με ποινή φυλάκισης τριών -3- ετών και δύο -2- μηνών και χρηματική ποινή, για μη καταβολή εισφορών στο Ι.Κ.Α.
Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη λειτουργία καταστήματος στη Ρόδο

Την 11-04-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 40χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω

Την 11-04-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας.