Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για μασάζ στη Ρόδο        Στις 18-09-2014 το πρωί συνελήφθησαν σε παραλία στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου δυο 32χρονοι υπήκοοι Κίνας (ένας άνδρας και μια γυναίκα), γιατί παρείχαν υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Προσαγωγές (5) ατόμων & βεβαίωση παραβάσεων για επαιτεία στη Ρόδο       Στις 19-09-2014 το πρωί εντοπίστηκαν στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου πέντε υπήκοοι Μπανγκλαντές ηλικίας από 20 έως 27 ετών να επαιτούν και αφού προσήχθησαν, βεβαιώθηκαν σε βάρος τους αντίστοιχες πταισματικές παραβάσεις. Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση του φαινόμενου της επαιτείας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ανυποταξία στη Ρόδο    Στις 19-09-2014 το πρωί συνελήφθη στην περιοχή Αφάντου Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αφάντου ένας 31χρονος ημεδαπός γιατί διωκόταν με ένταλμα του κ. Εισαγγελέα Στρατοδικείου Αθηνών, για ανυποταξία.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στη Λέρο     Στις 18-09-2014 το βράδυ συνελήφθη στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου ένας 31χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη (40) λαθρομεταναστών στην Κω    Στις 19-09-2014 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω 38 υπήκοοι Συρίας (36 άνδρες και 2 γυναίκες που συντόμευαν ένα ανήλικο παιδί), ένας υπήκοος Παλαιστίνης και ένας υπήκοος Αιγύπτου και για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Pin It on Pinterest