Ειδήσεις απο το αστυνομικό δελτίο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (11) παράτυπων μεταναστών στη Ρόδο
Στις 21-11-2015 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στον Αρχάγγελο της Ρόδου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου      -11- υπήκοοι Συρίας (4 άνδρες και 7 γυναίκες που συνόδευαν 3 παιδία), για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη (10) παράτυπων μεταναστών στη Μεγίστη   Στις 21-11-2015 το πρωί συνελήφθησαν στη Μεγίστη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγίστης -10- υπήκοοι Συρίας (8 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 9 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη ημεδαπού για τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο
Στις 22-11-2015 το πρωί στην πόλη της Ρόδου Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 19χρονο ημεδαπό παρέσυρε 31χρονη ημεδαπή που κινιόταν πεζή,  με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στη Ρόδο
Στις 22-11-2015 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στην πόλη της Ρόδου εισήλθαν σε οικία και αφαίρεσαν με τη βία από 77χρονο ημεδαπό χρηματικό ποσό και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Ρόδο
Στις 22-11-2015 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού ότι το πρωί της ίδιας μέρας άγνωστος δράστης αφαίρεσε από κατοικία 50χρονου ημεδαπού τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.

Σύλληψη
μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κάρπαθο
Στις 22-11-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάρπαθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου ένας 73χρονος υπήκοος Γεωργίας γιατί όπως διαπιστώθηκε δεν διέθετε  έγγραφα που να δικαιολογούν την παραμονή του στη χώρα μας.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπού για  κλοπές στην Κω
Στις 22-11-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας 41χρονος ημεδαπός, γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας αφαίρεσε από μίνι μάρκετ και εστιατόριο προϊόντα καπνού και χρήματα. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμα ένα κατάστημα. Στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Pin It on Pinterest

Share This