Είχε και dollars ο Πάτερ Αντώνης – Αδικαιολόγητα ποσά και μυστηριώδεις συνδικαιούχοι

Οι τρεις λογαριασμοί του πατρός Αντωνίου με δολάρια και οι μυστηριώδεις συνδικαιούχοι, έχουν μπει στο στόχαστρο της Οικονομικής Αστυνομίας και «ξεσκονίζονται», καθώς βρέθηκαν μεγάλα ποσά σε αμερικανικό νόμισμα που δεν δικαιολογούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο στοιχείο που τράβηξε το ενδιαφέρον των αστυνομικών είναι ότι σε κάθε λογαριασμό εκτός από τον πατέρα Αντώνιο και τη σύζυγό του, υπήρχε ένα ακόμη όνομα συνδικαιούχου, το οποίο όμως δεν ήταν γνωστό.

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο για τους αστυνομικούς, όταν στον έναν λογαριασμό ο συνδικαιούχος Χ. (σ.σ. είναι γνωστά τα πλήρη στοιχεία του) είναι νεκρός. Για τους άλλους δυο διαπιστώθηκε ότι η κυρία Δ. (σ.σ. είναι γνωστό στις Αρχές το όνομά της) είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας ενώ ο κ. Σ. (σ.σ. και σε αυτή την περίπτωση είναι γνωστό το όνομά του) είναι ένα πρόσωπο για το οποίο δεν βρέθηκε το παραμικρό στοιχείο.

Από τις κινήσεις των τριών λογαριασμών, διαπιστώθηκε ότι το 2018 υπήρχαν συνολικές καταθέσεις ύψους 150.000 δολαρίων, ενώ τον επόμενο χρόνο, το 2019, οι συνολικές καταθέσεις ήταν 113.000 δολάρια. Αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι πρώτον, γιατί ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβύτερα Σταματία Γεωργαντή επέλεξαν σε αυτούς τους λογαριασμούς να βάλουν συνδικαιούχους τρία άγνωστα πρόσωπα. Δεύτερον ποιοι είναι οι τρεις συνδικαιούχοι και ποια η σχέση τους με την Κιβωτό, αλλά και το ζευγάρι. Τρίτον, τι είναι αυτά τα χρήματα και από που προέρχονται.

Η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας αναμένεται να ανοίξει αν βρεθούν και άλλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από την οικονομική επιφάνεια του ζευγαριού. Σε πρώτη φάση, αυτό που ψάχνουν είναι η διαδρομή του χρήματος, από ποιους μπήκαν τα χρήματα, ποιες είναι οι πηγές εσόδων και στους τρεις λογαριασμούς.

Pin It on Pinterest