Έγραφες στο Μουσικό Σχολείο με κατατακτήριες για μαθητές άλλων σχολείων

Το Μουσικό Σχολείο Ρόδου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του, ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.

Όπως προβλέπεται κάθε Σεπτέμβριο, δίνεται η ευκαιρία σε μαθητές/τριες άλλων σχολείων να εγγραφούν στις τάξεις του Μουσικού Σχολείου μετά από κατατακτήριες εξετάσεις. Φέτος οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00. Οι θέσεις που προκηρύσσονται έχουν ως εξής: Β’ Γυμνασίου: 2 (δύο), Γ’ Γυμνασίου: 3 (τρεις), Α’ Λυκείου: 4 (τέσσερις), Β’ Λυκείου: 4 (τέσσερις), Γ’ Λυκείου: 4 (τέσσερις). Παρακαλούμε, τους ενδιαφερόμενους γονείς-κηδεμόνες να αιτηθούν τη συμμετοχή των τέκνων τους στη Διεύθυνση του Σχολείου έως και τις 18 Σεπτεμβρίου. Η ύλη ανά μουσικό μάθημα και τάξη, υπάρχει αναρτημένη στον πίνακα ανακοινώσεων του Σχολείου καθώς και στην ιστοσελίδα του Σχολείου www.musicschoolrhodes.gr.

Με την ευκαιρία που μας δίδεται, θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια από όλους μας, στους μαθητές και τις μαθήτριες μας που εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για τους νέους και τις νέες που δεν κατάφεραν να εισαχθούν, θέλουμε να τονίσουμε πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο δρόμο τους. Με θετική σκέψη και προσήλωση στους στόχους τους, μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε όνειρό τους. Εμείς δηλώνουμε πως θα είμαστε πάντοτε δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν!

Οι απόφοιτοι μας, εκτός από τα τμήματα μουσικών σπουδών, πέτυχαν στις εξής σχολές: Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Βαλκανικών Σπουδών, Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Επιστημών Προσχολικής Αγωγής, Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, Θεολογίας, Ιστορίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Κοινωνικής Εργασίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Μηχανικών Περιβάλλοντος, Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής, Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Φαρμακευτικής, Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής. Αποδεικνύεται, για ακόμα μία χρονιά, πως οι μαθητές/μαθήτριες του Σχολείου αυτού, μοναδικού στο Νότιο Αιγαίο, δεν στοχεύουν μόνο σε μουσικά πανεπιστήμια αλλά έχουν σημαντικές επιτυχίες σε όλες τις κατευθύνσεις.

Τηλέφωνα Σχολείου: 2241065651, 67850

Email: gmousrod@sch.gr

Ιστοσελίδες: www.musicschoolrhodes.gr, www.youtube.com/musicschoolrhodes, www.facebook.com/musicschoolrhodes.

Εκ της Διευθύνσεως.

Pin It on Pinterest